BK Balans+ Wokpan 30 cm

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de BK Balans+ Wokpan 30 cm op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

3,8

Schrijf een review

Annet 03-09-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bk balans

Geschreven voor: BK Balans+ Wokpan 30 cm

Algemene score

4,0
Ik ben gek op kokkerellen en gunde mijzelf goede, duurdere pannen. Ik heb van Bk de 'appel' kook pannenset en die is heel fijn. Daarom ben ik verder gaan kijken bij BK en kwam uit op de balans bak en braadpannen. De eerste tijd waren ze fantastisch. Ik heb ze behandeld zoals geadviseerd wordt. Echter gingen ze na redelijk korte tijd achteruit. Ze bakte en koekte aan. Heel frustrerend. Zonde van mijn investering. Dus ik ben nu genoodzaakt om naar andere pannen over te stappen.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende

Reageer

Dawson 30-05-2015
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: BK Balans+ Wokpan 30 cm

Algemene score

1,0
Na net iets langer dan een jaar gebruik wordt heel goed duidelijk dat het product niet meer de BK kwaliteit is die je zou mogen verwachten. De zogenaamde 'anti-aanbaklaag' werkt vanaf het begin al erg slecht tot niet. BK geeft aan dat je geen olie nodig hebt bij het gebruik van de pan, ik kan het met nadruk aanraden dat wel te doen. Het bakken van aardappels is een regelrechte ramp, alles kleeft direct aan de pan en verbrand als je het niet gelijk met een kunststof spatel loshaalt. Zelfs met vlees en groente is het gebruik ronduit waardeloos.

Nu komt het mooiste van het hele verhaal, de pannen zijn volgens BK geschikt voor alle warmtebronnen maar trekt krom op ceramisch en halogeen, op inductie werkt de pan al helemaal niet. De kookplaat detecteert de pan niet, alleen op de kleinste pit en daarop kan je (zelf met boost-functie) niet wokken. Goedkope merkloze pan geprobeerd uit de eurobak met een veel kleinere bodem werkt op alle pitten direct.

De Blokker reageert net na een jaar 'Helaas de pan is versleten, wij geven geen garantie want wij krijgen hem van BK ook niet vergoed." BK geeft aan de telefoon een nog veel bezwaarlijker antwoord "Ja vervelend, maar hij is ouder dan een jaar, wat verwacht u dan dat een pan 10 jaar meegaat? Zal ik u de dichtstbijzijnde winkel noemen waar u nieuwe kan kopen?". Voor een pan met aanschaf-prijs van om en naar bij 60 euro, binnen het jaar al niet tevreden en net na jaar defect betekent voor mij; dit was een BK, en zal nooit meer een BK pan worden. Je betaalt voor het merk, arrogante klantenservice en levert grote bijdrage aan de weggooi maatschappij.

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Specificaties

Partnumber
B2723.950
Introductie model
2010
Op Kieskeurig sinds
December 2010
EAN
8710704151824
Kleuren
grijs, zwart
Soort pan
wokpan
Diameter
30 cm