Review: Bestron AGL30 van H.Wonnink

H.Wonnink
14-11-2011
Ik heb dat ding 1 dag in huis gehad en maar gauw terug gebracht. Ik begon te testen, eerst het boven element dat ging goed. later de onderste element en dat ging prima. Nu de stand dat ze beide zouden branden en toen ging het mis omdat ze allebei er mee ophielden en afkoelde. Met de irritante hoge piepgeluid van de hetelucht, toen was de lol er gauw af. Inpakken en weg wezen. 'n rampending.
3 sterren

• Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden
  • Duurzaamheid
Vorige review [ Review 2 van 3 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
8,4
132 winkelreviews
Onderstaande tekst is afkomstig van Bestron
Bestron Nederland BV heeft deze webshop erkend als leverancier. Dat wil zeggen dat alle aangeboden produkten ook daadwerkelijk door Bestron geleverd zijn. Hierdoor heeft u maar liefst 5 jaar volledige garantie!*. Deze webshop wordt bovendien ondersteund door onze servicedienst waardoor u een betere dienstverlening kunt verwachten.
(* = witgoed 2 jaar)
€ 57,00 € 71,95 incl. portokosten Bekijk