Samyang 500mm MC IF f/6.3 Mirror

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de Samyang 500mm MC IF f/6.3 Mirror op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hvanderpijl 14-10-2012
  • Product paar maanden in bezit

Algemene score

6,0
Alle waar naar zijn geld. Voor 160 euro heb je een lens die goed inzoomt en scherpe foto's kan leveren. Kan, omdat mede door het ontbreken van een diafragma de scherpte instelling zeer nauw luistert. Eigenlijk is het een goede trainingslens. Elke fout wordt afgestraft en minder dan 10% van de foto's zijn goed genoeg om via een bewerkingsprogramma (specifiek de kleuren) naar het gewenste niveau te tillen.

Voor wie veel foto's met zoom maakt en/of bewegende onderwerpen wilt vastleggen is deze lens niet geschikt. Voor wie zo nu een dan een foto maakt van een statisch voorwerp op afstand, een statief ter beschikking heeft, de tijd heeft, niet bang is om te experimenteren en niet al te veel geld voor een 500 mm lens over heeft, kan deze lens een aanvulling zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer