Canon 8114B001 - Prijzen vergelijken

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Fototuerlings.nl
  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
€ 149,00 Gratis verzending

Productomschrijving

Veelzijdige Instaplens voor Canon Gebruikers

De Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM is een compacte zoomlens ontworpen voor fotografen die op zoek zijn naar veelzijdigheid en betrouwbaarheid in een instapmodel. Geschikt voor gebruikers van Canon-camera's met een EF-S lensvatting, biedt deze lens een breed bereik, van 18 mm groothoek tot 55 mm.

Beeldstabilisatie en Scherpstelling

Met een geïntegreerde beeldstabilisator die correcties tot vier stops belooft, wordt het risico op onscherpe beelden door camera-trillingen aanzienlijk verminderd. Dit maakt het mogelijk om te fotograferen in diverse lichtomstandigheden met meer vertrouwen in de scherpte van de uitkomst. De STM (Stepping Motor) technologie zorgt ervoor dat de autofocus snel en nagenoeg geluidloos werkt, wat vooral voordelig is bij het opnemen van video's waarbij scherpstelling onopvallend moet plaatsvinden. Voor precisie en creatieve controle is er ook een handmatige focusschakelaar beschikbaar.

Constructie en Optische Prestatie

De lensconstructie bestaat uit 13 elementen verdeeld over 11 groepen en heeft een diafragma met 7 lamellen, wat een aangename achtergrondonscherpte ('bokeh') bij de juiste instellingen kan opleveren. Het grootste diafragma van de lens varieert van f/3.5 bij 18 mm tot f/5.6 bij 55 mm, terwijl het kleinste diafragma sluit tot f/38. Op 35mm equivalent biedt deze lens een bereik van 29 tot 88 mm, wat een goede weergave is van zowel landschap- als portretfotografie mogelijkheden.

Gebruiksgemak en Transporteerbaarheid

De Canon EF-S 18-55mm is licht van gewicht, slechts 205 gram, en relatief compact met afmetingen van 6,9 x 6,9 x 7,5 cm, waardoor deze lens een gemakkelijke toevoeging is aan elke fototas. Een kortste scherpstelafstand van 0,25 meter geeft fotografen de kans om dichtbij hun onderwerp te komen voor detailrijke opnames, terwijl de maximale beeldvergroting van 0,36x interessante close-ups mogelijk maakt. De filtermaat van 58 mm ondersteunt een scala aan filters voor extra creatieve opties of bescherming van de lens. Deze lens is een uitstekende keuze voor zowel beginnende als gevorderde fotografen die op zoek zijn naar een betrouwbare, alledaagse lens die goede optische kwaliteiten levert zonder de bank te breken. Het eenvoudige ontwerp en de uiteenlopende toepassingen maken het een solide basis voor iedere fotocollectie.
Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.
Prijshistorie inzien?

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.

Registreren Inloggen