Review: Apple MacBook Pro (MC724N/A) van Apple-man

Apple-man
23-11-2011
Na altijd op Windows-systemen te hebben gewerkt, heb ik een half jaar geleden de overstap gemaakt naar de Mac. Omdat ik deze ook wel eens mee neem in het OV, ging de voorkeur al snel naar de 13inch versie. Deze heb ik wel tot het maximum geupgrade naar 8GB werkgeheugen, SSD harddisk, i7 processor etc.

In het begin was het nog wel wennen, zo mis je bijvoorbeeld de delete-knop en ook de rechtermuisknop werkt niet zoals met windows. Wel is een muis een aanrader, dat geeft toch even meer gevoel dan het touchpad. Wel een dure optie van Apple, maar andere fabrikanten bieden niet alle functionaliteiten die een Apple-muis wel biedt.

Na een aantal maanden gebruik ben ik nog steeds heel tevreden, snelheid, beeld en geluid zijn zeer goed! Wel een Thunderboltdisplay en extra toetsenbord gekocht wanneer ik thuis aan het werk ben.

Kortom, een prachtig apparaat voor de gevorderde gebruiker. Het enige puntje van kritiek is, dat niet alles van Windows ook beschikbaar is op de Mac, maar dat wordt steeds minder. Office en alle Adobe producten werken zonder problemen.
4.5 sterren

• Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Snelheid
  • Vormgeving
  • Degelijkheid
  [ Review 2 van 2 ] Volgende review
Apple MacBook Pro (MC724N/A)
Print deze pagina