Winkels

Reviews: Nedgame


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Nedgame.


58 reviews Totaalscore 9,5
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,4

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,3

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,4

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,4
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Nedgame hebben gegeven.

Pagina 1 van 2
Totaal 9,8
5 sterren
29-09-2014

Netrame

Aankoop: Fysieke winkel
Filiaal in Apeldoorn

Zoals gezegd is Nedgame een geweldige winkel die bestellingen goed afhandelt. Ik kon mijn bestelling snel ophalen en de service was erg goed. Er werd goed geholpen en de werknemers waren zeer vriendelijk. Mijn complimenten!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Deze winkel zou ik aan iedereen aanbevelen omdat het simpelweg een goede winkel met goed personeel is! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Netrame
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-09-2014

Andersioh

Aankoop: Online

Ik ben al jaren op zoek naar de limited edition Legendary Steins van World of Warcraft. Ik had niet verwacht ze ooit nog in een winkel tegen te komen. Maar ik was afgelopen mei door de shop pagina van Nedgame aan het bladeren (OMG wat hebben zij veel) en na een uur zie ik ineens dat zij de steins nog hebben, en dan ook nog goedkoper dan ze gemiddeld waren. Dus ik heb direct zowel de horde als de alliance besteld. Ik was wel bang voor het vervoer, maar alles was heel netjes en stevig ingepakt en ik had ze heel snel binnen. Dus als je merchandise zoekt (of software) dan raad ik Nedgame zeker aan.

  • De website is duidelijk en overzichtelijk Gemak 9
  •   Service
  • Ongelooflijk veel merchandise en software Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Andersioh
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
29-09-2014

Daklerid

Aankoop: Fysieke winkel
Apeldoorn

Ik kom al jaren bij de Nedgame in Apeldoorn. Ze zijn niet groot behuisd, maar weten in de ruimte die ze hebben een zeer groot assortiment te houden. Niet alleen de nieuwste games en hardware, maar ook retro-games.

Hun site is eenvoudig en je kan makkelijk vinden wat je zoekt. Bestellingen worden vlot geleverd en bij pre-orders ligt je game op de dag van de release in de brievenbus. En de prijzen zijn over het algemeen lager dan bij de meeste andere ketens.

Bonnummer: 764983

  • Eenvoudige en duidelijk site, zonder poespas. Gemak 8
  • Pre-orders liggen op de dag van de release in de brievenbus of je krijgt een mailtje dat je bestelling klaar ligt. Service 8
  • Assortiment is enorm. Wat ze bijzonder maakt is dat ze naast de huidige games ook heel veel oude games in huis hebben. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Daklerid
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-09-2014

DeniseBijl

Aankoop: Fysieke winkel
Leiden

Zodra er een game aangekondigd is, kan deze al bij Nedgame ge Pre orderd worden. Ze hebben ook altijd de Special Editions, voor de verzamelaar. Altijd goede prijs, bij vragen kun je gewoon mailen en heb je dezelfde dag een overzichtelijke reactie/oplossing.

  • Je kunt via internet bestellen, het laten bezorgen, het in de winkel ophalen of zelf de winkel bezoeken. Gemak 10
  • Ik ben hier al jaren vaste klant, en werd vorige week weer herinnerd waarom ik hier zo graag kom. Vorige week kwam Hyrule Warriors uit, waarvan ik de limited edition had gereserveerd (ordernr #20065851). Bij een pre order van een normale game krijg je er een gratis kostuumset bij. Ik dacht ook bij de Limited, dit was niet zo, maar als service kreeg ik dezelfde dag nog via de mail een code. Supersnelle service! Ik als Nintendo-fan en mijn vriend als Playstation fan gaan nooit ergens anders naartoe. Service 10
  • Zeer uitgebreide collectie collectorsitems, die vind je niet zomaar op bol.com/game mania, bij Nedgame hebben ze alles. Assortiment 10
  • Ze hebben er alles en gewoon voor de beste prijs, dus waarom zou je verder zoeken? Aanbeveling 10
» Lees de hele review van DeniseBijl
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-09-2014

welovetesxfse

Aankoop: Fysieke winkel
Amsterdamsestraatweg 315, Utrecht

Ik heb laatst (20-09-2014) een Nintendo 2DS gekocht bij Nedgame in Utrecht. Ik zat heel erg te twijfelen tussen die en een Nintendo 3DS. De jongen in de winkel heeft mij ontzettend goed geholpen en geadviseerd, want ik zou ontzettende last hebben gekregen van de 3D-functie. En als ik geen gebruik maak van de 3D-functie is een Nintendo 2DS natuurlijk een uitkomst (scheelt ook veel geld!). Zonder zijn hulp was het niet gelukt! Ik ben ontzettend blij met de aankoop en de fijne prijs-kwaliteitsverhouding bij Nedgame. In 1 woord: Topper!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van welovetesxfse
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-09-2014

SCNickNamer

Aankoop: Online

Goeie service, snelle levering zoals altijd. Bestel al jaren op Nedgame en ze hebben me nog nooit teleurgesteld.

Order nummer: 20072193

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van SCNickNamer
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-09-2014

Laydc

Aankoop: Online

Nedgame is een winkel waar ik blijf terugkomen. Vaak vind ik hier de games die niet zo makkelijk verkrijgbaar zijn.
Naar mijn ervaring vriendelijk personeel dat graag de tijd voor je neemt in de filialen Arnhem en Nijmegen. Dit onderscheid Nedgame van vele andere (online)winkels. Ik word goed op de hoogte gehouden van mijn bestellingen. De verzending is vlot en games worden goed verpakt om schade te voorkomen! Kortom, goede service!

Ordernummer: 20054870

  • Snel een eenvoudig te bestellen. Thuis laten bezorgen of ophalen in de winkel, beide geen probleem! Gemak 9
  • Vriendelijk personeel met kennis. Ze nemen graag de tijd voor je, ook bij aankopen via de webshop! Service 10
  • Ruim assortiment. Bijna altijd de game te vinden die je zoekt. Ook import-games! Assortiment 9
  • Geen redenen waarom je hier niet zou bestellen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Laydc
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-09-2014

JelleDub

Aankoop: Online

  • Een erg goede site, makkelijk zoeken en navigeren tussen de menu's. Zelf iets in de aanbieding gekocht, Battlefield 4 die ik al erg lang wilde. Makkelijk in het menu aanbiedingen navigeren en voorkeuren aan te passen. Gemak 9
  • Verder helemaal geen probleem met de verzending. Goed verpakt en netjes de volgende dag in huis zoals beloofd was. Vragen netjes en snel beantwoord. Verder had ik de Aftersales eigenlijk niet nodig gehad zo goed is de service! Service 10
  • Niks wat ik wilde niet kon vinden Assortiment 10
  • Prima en lekker goedkoop Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JelleDub
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
28-09-2014

TristanSjoerds

Aankoop: Fysieke winkel
Nijmegen

Nedgame is echt een super goede game winkel. Groot assortiment, vriendelijk en behulpzaam personeel met goede prijzen.
Ik koop vaak mijn games hier, en ben altijd tevreden; of het nou afhalen of verzenden is Nedgame regelt het goed.
Mijn laatste aankoop was voor de PSvita, en ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst.

  • veel filialen Gemak 9
  • behulpzame medewerkers Service 8
  • het heeft gewoon veel Assortiment 9
  • als je een nieuwe game zoekt of merchandise, kijk op Nedgame Aanbeveling 9
» Lees de hele review van TristanSjoerds
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-09-2014

65554

Aankoop: Online

  • De site is makkelijk te bedienen Gemak 10
  • Snelle verzending hoef vaak niet lang te wachten Service 10
  • Je vindt er echt bijna alle games. Assortiment 10
  • Ze zijn gewoon goed. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van 65554
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-09-2014

Captain_Luna

Aankoop: Online

Deze winkel steekt met kop en schouders boven andere gamewinkels uit!

Hun assortiment veel uitgebreider dan andere gamewinkels. Je kan er games vinden van meer dan 25 jaar geleden maar ook de collectors editions van de nieuwste games.

Ook hebben ze special editions van allerlei games die je normaal niet tegenkomt. Plus een brede selectie van merchandise. Dat hoef je natuurlijk niet allemaal te kopen maar het is leuk om een kijkje te nemen in de winkel om te zien wat voor bijzonders ze hebben.

Als je op zoek bent naar een limited edition dan heb je grote kans dat je hem nog kan krijgen bij Nedgame wanneer hij ergens anders uitverkocht is. En mocht je via internet bestellen dan heb je vaak je bestelling de volgende dag al in huis. Zelf bestelde ik de strategy guide van Tales of Xillia 2 en die bezorgden ze al voor de release van de game!

Het personeel is ook altijd vriendelijk, behulpzaam en ze hebben veel achtergrondkennis, dus je kan er altijd terecht met vragen.

Ordernummer 20068118

  • Website is overzichtelijk en eenvoudig Gemak 10
  • Personeel is vriendelijk en heeft veel achtergrondkennis Service 10
  • Groter assortiment dan andere gamewinkels, betreft merchandise, special editions, limited editions. Assortiment 10
  • Je hebt geen andere winkels nodig! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Captain_Luna
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-09-2014

Peter449

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

Ik kom nu sinds een aantal jaren bij Nedgame Groningen. Er staan hier naast de nieuwste games, ook veel retro games en merchandise. Erg veel keuze, dus grote kans dat je hier vindt wat je zoekt. Daarnaast is de webshop overzichtelijk, en komen pre-orders altijd op tijd binnen, en met normale bestellingen heb ik ook nog nooit problemen gehad!
Bon nr.: 7713744

  • De site is erg overzichtelijk Gemak 10
  • De mensen in de winkels zijn zeer behulpzaam. Service 10
  • Heel erg breed. Assortiment 10
  • De beste gamezaak van Nederland, naar mijn mening. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peter449
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
26-09-2014

Drizzl

Aankoop: Online

Op tijd bezorgt, de site ziet er goed en opgeruimd uit en ze hebben goede aanbiedingen, acties en kan je de bestelling ook afhalen in de winkel. Verder hebben ze veel leuke game merchandise naast de games. Een erg goede winkel.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Drizzl
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-09-2014

cheetha007

Aankoop: Online

Levering gewoon op de aangegeven tijd. En dat voor een hele schappelijke prijs. Pakket was ook helemaal in orde. Deze site is zeker een aanrader!

  • Duidelijke webshop Gemak 9
  • Op tijd geleverd Service 9
  • Vaak erg goede aanbiedingen en prijsverlagingen Assortiment 9
  • Voor mij ook zeker voor herhaling vatbaar Aanbeveling 9
» Lees de hele review van cheetha007
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-09-2014

Chiruizm

Aankoop: Online

Deze week nog Fire Emblem: Awakening gekocht voor de 3DS bij Nedgame, voorheen ook andere games en (handheld) consoles aangeschaft waarvan 1 tweedehands, die tot op heden nog uitstekend werken! Ondertussen is Nedgame gewoon een standaard begrip voor mij geworden, het is fijn overzichtelijk, snel, en gewoon vertrouwd.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Chiruizm
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
25-09-2014

Huifang

Aankoop: Online

Tijdje terug de Limited Edition van Tales of Xillia besteld. Alles was perfect verlopen, spel op tijd binnen en netjes verpakt.
Ik heb nu Super Smash Bros. 3DS besteld en verwacht zoals hiervoor weer een goede service! :)

Ordernummer 2002278

  • Makkelijk, Paypal betaling is een plus! Gemak 9
  • Product op tijd binnen en in goede staat! Service 10
  •   Assortiment
  • Betrouwbare shop! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Huifang
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-09-2014

Nephilim1977

Aankoop: Online

Fijne shop met personeel met kennis.

  • Fijne website, makkelijk navigeren en overzichtelijk Gemak 10
  • Goeie afhandeling van de order. Snel, goed verpakt. Service 10
  • Wat ik fijn vind aan Nedgame is dat ze buiten populaire titels ook de niche dingetjes hebben en ook nog eens voor een schappelijke prijs. Assortiment 10
  • Al meerdere malen aangeraden bij vrienden en collega's Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Nephilim1977
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
24-09-2014

andy170298

Aankoop: Online

Ik heb geen minpunten voor deze winkel. Ik vind het een geweldige winkel, wegens dat het snel levert, dat het altijd netjes verpakt is en dat het spellen heeft die ik leuk vind, waarbij het bij andere winkels niet te koop zijn. Dus ik vind Nedgame een geweldige winkel XD!!!

Ordernummer: 20062370

  • Ik vond de website heel erg duidelijk, ik kon me games heel snel vinden en het betaalproces was erg makkelijk. Gemak 9
  • Ik vind dat de levertijden goed zijn, wegens dat me spellen altijd op tijd geleverd bij me is. Service 9
  • Ik vind dat er veel keuzes zijn in deze winkel. Er zijn veel spellen die ik erg leuk vind. Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van andy170298
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-09-2014

nuro0o

Aankoop: Online

Ik ben zelf ook in de winkel geweest natuurlijk, ik ga er vaak heen soms kijk ik alleen maar en soms koop ik wel eens wat. Een goede punt vind ik dat de medewerkers altijd heel aardig zijn. En een goede punt voor de site is dat de assortiment heel groot is en ze alles snel sturen.

  • De site is makkelijk te begrijpen , en makkelijk te filteren naar wat je wilt hebben. Gemak 10
  • Alles kwam er in een perfecte order aan. Service 10
  • Heel groot assortiment, ook anime figures :3 Assortiment 10
  • Ik heb die al aanbevolen aan velen vrienden, het is namelijk mijn favoriete gamestore in amersfoort. Ik hoop dat het nog een lange tijd in amersfoort blijft. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van nuro0o
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
23-09-2014

NandoS

Aankoop: Online

Altijd als er een game uit komt die ik per se wil hebben, ga ik meteen naar Nedgame.

Vaak hebben ze een limited edition daarvan en zo niet, dan hebben ze altijd nog de actie dat als je een game pre-ordered dat je niet voor de verzendkosten hoeft te betalen. Vaak zijn de games ook 5 euro goedkoper dan in de andere winkels, zodat de spellen nog steeds goedkoper zijn dan ergens anders, ook als je wel verzendkosten moet betalen. Het feit dat ze de spellen dan ook nog eens een dag eerder leveren als je ze hebt ge-preordered maakt het helemaal perfect.

Ook kan je makkelijk contact met ze opnemen als er iets niet helemaal goed is gegaan of als je vragen hebt over bepaalde games. Meestal beantwoorden ze je vraag binnen 3 werkdagen, wat ik zelf erg goed vind en waar ik al meerdere keren gebruik van heb gemaakt. Het is dus erg handig om een account aan te maken en die vaker te gebruiken op hun website.

Een van de spellen die ik bij Nedgame heb bestelt is Mario Kart 8 (Ordernummer 20037671) en ik ben heel erg tevreden met dat spel en m'n pre-order bonus.

  • Makkelijk de juiste spellen zoeken, geen verzendkosten en een dag eerder binnen als je je spel pre-ordered. Vaak 5 Euro goedkoper dan de normale prijs. Gemak 10
  • Je vragen worden super snel beantwoord als je contact hebt opgenomen met Nedgame, wat ook heel makkelijk gaat. Service 10
  • Het is mij nog maar een keer gebeurd dat ze een spel tijdelijk niet hadden, maar nu al weer beschikbaar. Assortiment 9
  • Het is een super winkel met super goede service die je bij andere winkels niet krijgt. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van NandoS
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-09-2014

Bas559

Aankoop: Online

Het cijfer zegt alles eigenlijk al. Goede snelle levering, mooie prijzen en een fantastisch assortiment maken dit mijn favoriete plaats om games te kopen. Ik kan de Nedgame dan ook van harte aanbevelen.

  • Je kunt bij Nedgame makkelijk kiezen welke games je bestelt met maar een paar drukken op de knop. Gemak 9
  • Ontzettend veel besteld bij Nedgame online en nog nooit een probleem gehad. Altijd snel bezorgd en keurig verpakt in een doos samen met een factuur. Service 10
  • Je kunt het zo gek niet bedenken of Nedgame heeft het. Ze hebben erg veel merchendise en het assortiment qua games is gigantisch. Vaak als je op zoek bent naar een game die moeilijk te krijgen is eindig je alsnog bij Nedggame omdat ze simpelweg gewoon alles hebben. Echt Top! Assortiment 10
  • Games die het altijd doen, erg goedkoop zijn en gewoon makkelijk te bestellen zijn. Het assortiment is gigantisch en ik heb nog nooit een fout ontdekt bij de levering of ontvangst. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Bas559
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-09-2014

JWXNL

Aankoop: Online

Goede service, leuke pre-order acties. Verder hebben ze ook leuke merchandise artikelen. ik heb hier al vaker besteld en nooit problemen gehad!

  • duidelijke webpagina Gemak 10
  • pre-order was ruim op tijd binnen! Service 10
  • ruim assortiment. ook merchandising, blu-ray en heel veel spellen. Assortiment 10
  • Goede prijzen en ruim assortiment. Ook goede service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JWXNL
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-09-2014

Leo van Doorn

Aankoop: Online

Eerst helaas bij andere webshop besteld, duurde en duurde. Deze geannuleerd en op vrijdag bij Nedgame besteld, zeterdag al in huis,
Goede prijs, snelle levering, duidelijke communicatie via de mail, dus dit was niet de laatste keer! 20075514

  • Duidelijke website Gemak 10
  • Snelle levering en duidelijke communicatie Service 10
  • Prima prijzen en uitgebreide keuze Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Leo van Doorn
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-09-2014

Jazmine

Aankoop: Online

De service is goed, de prijzen zijn niet te hoog en de verzending is snel.

  • De site is heel duidelijk georganiseerd. Gemak 10
  • De verzending was lekker snel. Service 10
  • Ze hebben veel spellen die ik leuk vind. Assortiment 8
  • Het één van de betere online game winkels en het is betrouwbaar. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jazmine
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
21-09-2014

lunalicrichard

Aankoop: Online

Ik ben al jaren klant bij Nedgame Groningen . Altijd super vriendelijk personeel , die bekwaam is en echt altijd behulpzaam als je dat wilt . Waar je ook welkom bent als je eens geen geld hebt en gewoon even wilt rondkijken in de shop . Ook online is de service enorm goed en ik heb nog nooit mensen een slechte ervaring horen hebben bij Nedgame . Ook op mijn verjaardag kreeg ik vaak een shirtje of wat extra's , dat is toch super !

  • Het is online , dus altijd wat gedoe ...maar verder alles meer dan okay ! Gemak 9
  • Nooit enige reden gehad om iets niet te melden of een fout niet te laten rechtzetten . Wat altijd ook prompt gebeurde .... Service 10
  • Alles voor de gamer + ook de wat obscure merch kun je daar vinden . Assortiment 10
  • Geen slechte ervaringen gehad met dit bedrijf , dus natuurlijk bied ik de shop en het bedrijf met een vette plus aan . Wat ik absoluut niet gauw doe ! ik ben zelf heel voorzichtig met online dingen kopen en ga het liefste gewoon naar de shop . Maar omdat ik nu niet meer in de stad Groningen woon , is dat niet meer mogelijk en koop ik dus online bij nedgame . Aanbeveling 10
» Lees de hele review van lunalicrichard
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-09-2014

Npcnix

Aankoop: Online

Ik heb alleen maar goede ervaringen met de site, veel mooie acties en lekker snel in huis. #20074188

  • Duidelijke site, veel filteropties en makkelijke betaling. Gemak 9
  • Snelle levering, veel pre-orders op de dag van release binnen Service 9
  • Groot assortiment, ook veel tweedehands games. Assortiment 9
  • Games voor een mooi prijsje, ruime keuze en snelle levering, zeer aan te bevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Npcnix
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
18-09-2014

DaNieLT25

Aankoop: Online

Ik kom regelmatig terug naar deze winkel omdat er veel interessante artikelen zijn in de webshop. Ook ga ik regelmatig naar de nedgame in Groningen omdat je hier weer andere dingen tegenkomt dan in de webshop.

  • De site is goed overzichtelijk en erg gebruiksvriendelijk. Gemak 9
  • Snelle service en op problemen word snel gereageerd en word geprobeerd om dit op te lossen. Service 8
  • Heerlijk goedkope artikelen en ook veel keuze. Assortiment 9
  • Het is gewoon een makkelijke en goedkope winkel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DaNieLT25
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-09-2014

brian-vs

Aankoop: Online

ik heb vaker spellen besteld bij nedgame en dan krijg ik ze gewoon 1 dag voordat ze uit komen thuis. ze zijn goedkoop en met het bezorgen heb ik nooit problemen. ze hebben bijna altijd alles wat je zoek en er is dan nog nooit iets fout's gegaan wat bij andere winkels wel gebeurde. ik raad jullie allemaal nedgame aan omdat het betrouwbaar is goed koop en het is gewoon een kij goeie winkel :)

  • ik heb altijd vertrouwen in deze site omdat mijn games altijd goed aankomen Gemak 10
  • de service helpt je altijd als het nodig is het is ook gemakkelijk en heel snel om iets te gaan bestellen Service 10
  • ze hebben alles watje zoekt ook al is het een oude game Assortiment 10
  • aan iedereen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van brian-vs
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
16-09-2014

JulianG

Aankoop: Fysieke winkel
Groningen

Nedgame is de beste gamewinkel van Nederland. Grote assortiment, bijna altijd de goedkoopste(vergelijk zelf maar met andere winkels), snelle levertijd als je besteld vanuit webshop, en vaak ook nog op te halen in de winkel. Dus echt een aanrader.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JulianG
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
16-09-2014

jdvisser

Aankoop: Online

Ik ben enorm tevreden over deze winkel, ik kocht hier toen ik nog op de basisschool zat mijn eerste Nintendo DS en heb sindsdien nooit meer ergens anders mijn games gekocht. De service is geweldig en het assortiment is altijd precies goed. Topwinkel!

  • Enorm makkelijke navigatie door de website waardoor je je game zo hebt gevonden. Gemak 9
  • Ik stelde een vraag aan de klantenservice over hoe ik mijn pre-order moest annuleren, en even later kreeg ik een mailtje dat allse geregeld was en dat ik mijn geld terug had gekregen. Top!! Ook qua levering enorm goed geregeld, altijd op tijd! Service 10
  • Ik was laatst op zoek naar Test Drive Unlimited 2 maar ik kon deze bijna nergens vinden en zeker niet voor de prijs die ze bij de Nedgame vragen, zo had ik dus een dag later deze game al! Assortiment 10
  • Ik zou deze winkel zeker aanbevelen, de extra's die je krijgt bij pre-orders zijn geweldig en de prijzen zijn gemiddeld lager als bij de concurrentie. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jdvisser
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-09-2014

rlanl

Aankoop: Fysieke winkel
Leiden

Aardig persooneel, terzake kundig
Snelle levering
Goede communicatie tijdens het leveringsproces

  • Zowel via website als in de winkel (Leiden) zeer eenvoudig om aan je games te komen. Website lekker simpel, waardoor hij snel werkt. Ter zake kundig personeel dat je ook kan adviseren over andere games op basis van je voorkeuren. Gemak 10
  • Klantgericht, als er iets niet goed is (wat me maar 1 keer is overkomen in vele jaren) wordt het meteen opgelost. Service 9
  • Ik hou van retro, speel spellen van 15 jaar geleden en niet ALLES is voorradig. Maar best wel veel :) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rlanl
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-09-2014

DKingma

Aankoop: Fysieke winkel
Gouda

Het is een winkel die zijn producten goed kent. Daarom zijn ze er zelf heel zuinig op en zijn de prijzen, al soms hoog, redelijk goed, omdat de prijs meestal net zo hoog is als de game waard is. Een goede winkel.

  • Kan zowel online of in de winkel zelf (persoonlijk prefereer ik in de winkel zelf), en ze sturen een mailtje wanneer het spel is aangekomen, wat ik heel makkelijk vind. Gemak 8
  • Ze zijn daar altijd vriendelijk (de Goudse locatie ten minste) en ze kunnen vaak helpen, met zelfs advies voor wat ik anders zou kunnen doen (bv. mij erop wijzen dat ik goedkoper uit kan). Service 10
  • Veel games, maar dan ook echt veel. Als ze een game niet hebben, is die waarschijnlijk sowieso al moelijk te vinden, en soms hebben ze die dan toch. Assortiment 9
  • Ze hebben veel games en ze kennen de waarde ervan. Daarbij kun je gemakkelijk games bestellen en ze hebben er veel. Reden genoeg lijkt me. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DKingma
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-09-2014

Melline91

Aankoop: Online

Groot aanbod, goeie prijs, veel tweedehands artikelen, veel games die elders niet meer te krijgen zijn.

  • Makkelijk betalen met IDeal Gemak 9
  • Snelle levering, volgende dag binnen Service 9
  • groot assortiment, veel tweede hands. Assortiment 10
  • Een van de betere gameshops en heel goedkoop. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Melline91
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-09-2014

Henkert15

Aankoop: Online

Ik zocht mario kart 8 limited edition en hij was letterlijk nergens meer te krijgen, tot ik op marktplaats een winkel vond die nedgame heete. Online besteld en twee dagen voor release de limited edition binnen! Daarna heb ik al mijn spellen die ik pre-order besteld bij nedgame. Ze hebben bijna alles op voorraad en altijd op dag van release binnen!

  • Makkelijk via internet te bestellen of bij een filiaal. Gemak 10
  • Alles op voorraad en zo niet zorgen ze wel dat ze het krijgen. Service 10
  • Veel game dingen. Ook merchendise en andere dingen zoals zelda monopoly etc. Assortiment 10
  • Super tevreden over mijn eigen bestellingen en zou iedereen er heen verwijzen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Henkert15
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-09-2014

JdHaas

Aankoop: Online

Ik vind de levertijd snel. Ook kan ik snel door de winkel heen browsen er zitten geen adders onder het gras. Top winkel!

  • Het invullen gaat heel snel. Zelfs een 12-jarige kan dat doen. Zelf heb ik betaald met iDEAL. De homepage is erg duidelijk. Gemak 10
  • Zelf heb ik geen contact genomen met de service, maar de levertijd is erg snel. Service 10
  • Ze hebben een ruim assortiment, van games tot merchandise en strategy guides. Altijd de nieuwste games. Assortiment 10
  • Online is de winkel snel met levering en vaak ook nog de goedkoopste ;) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JdHaas
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-09-2014

mrwhoopy

Aankoop: Online

  • Snel en makkelijk je game bestellen? Dan ben je bij Nedgame aan het juiste adres Gemak 10
  • Prima service, met vriendelijke medewerkers die je goed en rustig helpen met een probleem. Service 10
  • Uitstekende Assortiment alle spellen zijn altijd op vooraard en zelf Retro spellen hebben ze hier Assortiment 10
  • Ik raad Iedereen aan bij Nedgame te shoppen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mrwhoopy
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-09-2014

M.VA.

Aankoop: Online

Ik heb vorige week voor het eerst een bestelling gedaan bij Nedgame en ben super tevreden! De prijzen zijn top vergeleken bij andere winkels en de service is goed en snel.

Als ik in de toekomst nog een nieuwe game nodig heb, dan ga ik zeker opnieuw bij Nedgame bestellen!

Ordernummer: 20072320

  • Het was heel makkelijk om te bestellen, gewoon een account aanmaken, bestellen en de game was er (weekend niet meegerekend) binnen één dag. Gemak 10
  • Prima service, werd via email op de hoogte gehouden van mijn bestelling, die er binnen één dag was, super snel dus. Service 10
  • Het assortiment is heel uigebreid, je kan er echt alles vinden en ook voor betere prijzen dan andere online game shops. Assortiment 10
  • Ik zou hem zeker aanbevelen! Goede snelle service en een top assortiment. 10/10 dus. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van M.VA.
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-09-2014

lisawe

Aankoop: Online

Dankzij de scherpe prijzen & acties, de goede klantenservice, snelle levering en breed aanbod is Nedgame mijn lievelingswinkel als het gaat om games en toebehoren.
ordernummer: 20062018

  • Website goed te navigeren en bevat duidelijke informatie over producten. Bestelprocedure is duidelijk en to the point. Gemak 10
  • zelfs per email wordt je snel en compleet geholpen. tot nu toe altijd binnen 1 dag vragen opgelost. klantenservice helpt professioneel met diverse problemen. levering van producten wordt snel en netjes gedaan voor scherpe prijzen. Service 10
  • Veel keuzes, bieden speciale edities aan die moeilijk te krijgen zijn. Veel producten zijn hier goedkoper dan bij andere aanbieders in dezelfde branche. Daarnaast zijn er vaak scherpe acties. Assortiment 10
  • Iedereen die iets zoekt gerelateerd aan games (consoles, games, figures, etc.) zou ik aanbevelen om een kijkje te nemen bij deze winkel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van lisawe
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-09-2014

Fratriarch

Aankoop: Online

Het is zeker een goede winkel. Ik heb hier eerder tloz:oot gekocht voor een goede prijs, en nu durf ik ook te zeggen dat hun merch goed is, zowel qua assortiment als qua prijs. Als er nog meer tf2spullen zoals shirts en knuffels komen zal ik ze direct bestellen.

ordernummer #20061266

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Ik kon de knuppel thuis laten bezorgen, of in de winkel ophalen. Bij in de winkel ophalen kwam er het voordeel bij dat ik ter plaatse af kon rekenen, nadat ik hem geïnspecteerd had op eventuele productiefouten. Ze geven je, als je het in de winkel laat bezorgen, ruim de tijd om langs te komen. Hierdoor heb ik echt vertrouwen in merch bij deze winkel bestellen gekregen. Het enige probleem was de bezorgtijd: Pas na 2 weken lag de knuppel in de winkel van mijn keuze. Bij een thuisbezorgd product was dit binnen 3 dagen. Service 8
  • Nedgame lijkt de enige winkel in Nederland te zijn die tegen redelijke prijzen merchandise importeert. Mijn vriendin heeft een blik Bonk! Atomic punch gekocht, en ik de atomizer knuppel. Beiden zijn zelfs in andere europese winkels op weinig plekken te vinden. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fratriarch
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-09-2014

Jejoa

Aankoop: Online

Nedgames is een top winkel, goede service en fantastisch assortiment ook prijs kwaliteit verhouding is perfect, de limited edition voor het aangekochte spel was een habbekrats ten opzichte als sites zoals Bol.com. Op zoek naar een game? Kijk niet verder dan Nedgames.nl, ik kan me geheel voorstellen dat ze in de winkel net zo klantvriendelijk zijn als hun op en top website!

Ordernummer 20051562

  • Overzichtelijke, rustige maar helemaal in de sfeer van een gamer ingerichte site! Ordernummer 20051562 Gemak 10
  • Service is uitstekend! Je krijgt vaak emails met de laatste acties in je mail, niet alleen de acties maar ook een duidelijke uitleg erbij die je gelijk informatie geeft over hetgeen wat binnenkomt. Snelle en eerlijke service wordt er geboden, de bestellingen zijn altijd (indien aangegeven) binnen 1 dag geleverd, staat erbij dat het langer duurt, dan word ik vaak verrast dat deze al eerder binnen is. Ordernummer 20051562 Service 10
  • Het assortiment wordt goed bijgehouden en is erg breed, alles wat een gamer wilt en nodig heeft, van games tot accessoires, tot merchandising die loopt tot shirts tot beeldjes. Ook nieuwe zowel retrogames te verkrijgen! Ordernummer 20051562 Assortiment 10
  • Nedgames heeft mij altijd een goede service verleent en zou deze zeer zeker aanraden bij vrienden, as a matter of fact, dat heb ik al gedaan! Deze shop krijgt een 10/10 Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jejoa
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
15-09-2014

Zwetje

Aankoop: Online

Heb niet veel aan te merken wat wel of niet goed is.


1 bestelling gedaan en dit is goed verlopen dus voor mij is de ervaring prima.


De site is duidelijk en overzichtelijk. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk. De betaling opties zijn van deze tijd dus dat is ook een plus punt. Sommige bedrijven die willen online geen paypal o.i.d. bijvoorbeeld gebruiken.


Er staat bij hoelang de leverduur is / voorraadstatus en deze is in mijn ervaring uit die ene bestelling correct gebleken dus bij deze firma zal ik vaker terug komen.

  • De site is duidelijk en overzichtelijk. Bij de zoek optie had ik mijn film ingevoerd en hij kwam direct op. Niets op aan te merken. Gemak 9
  •   Service
  • Heb één product gekocht. Verder niet veel door de site gekeken maar er stonden moderne items tussen dus dat geef ik dan een 8 :) Assortiment 8
  • Goedkoop. Duidelijke site. Groot assortiment. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Zwetje
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-09-2014

Davey0180

Aankoop: Online

Super service en netjes zoals beloofd de volgende dag binnen!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Davey0180
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-09-2014

Lukasprince

Aankoop: Online

Deze winkel heeft een goed assortiment, goede klantenservice en snelle bezorging. Ik kan geen enkel slecht iets over zeggen.

  • Makkelijk te browsen, bestellen en betalen. Gemak 10
  • Zelfs toen mijn bestelling (wii fit U set) incompleet was, werdt het missende deel meteen naar mij toegestuurd. Service 10
  • Alles waar een gamer van kan dromen, hebben ze. Assortiment 10
  • Goede prijzen en gebruiksgemak. Ook geweldige klantenservice en snelle bezorging. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Lukasprince
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-09-2014

C.Harmsen

Aankoop: Online

Éen van de fijnste online game winkels ze hebben een erg breed assortiment en zijn altijd up to date,
ik was dan ook super blij dat ze als één van de eerste de limeted editions van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha saphire ter beschikking hadden beide exemplaren direct besteld, geen verzend kosten of onnodig gedoe met achteraf betalen en ik kan nu al garanderen dat deze op release date keurig verpakt aangeleverd worden TOP! (#20071600)

  • Makkelijk te bestellen en betalen via IDEal of andere betaalmogelijkheden Gemak 10
  • Niks te klagen altijd goed! Service 10
  • Geweldig Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van C.Harmsen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-09-2014

rbuckert

Aankoop: Online

Nedgame is een topwinkel als het om games gaat! De aanbiedingen zijn vaak heel scherp en je betaalt al snel geen extra verzendkosten meer.
Erg leuk zijn ook de pre-order bonussen zoals een sleutelhanger of beeldje die je vaak bij een (nintendo)game krijgt. Er was laatst wat onduidelijkheid voor mij over een bepaalde pre-order bonus (qua levering), stuurde een mailtje en kreeg al snel een duidelijk antwoord.

De site is overzichtelijk en het betalen gaat soepel. Ook de verzending ging probleemloos.

Tot nu toe geen enkel probleem gehad met deze winkel!

Ordernummer: 20057078

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Er was onduidelijkheid over een pre-order bonus. De vraag werd snel en duidelijk beantwoord! Service 9
  • Games in overvloed, zelfs als retro gamer kan ik hier veel vinden voor een vrij scherpe prijs. Assortiment 9
  • Weinig op de winkel aan te merken. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van rbuckert
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-09-2014

rickvdsommen

Aankoop: Online

Heb product kwam snel binnen en werd goed op de hoogte gehouden via de mail, ben er zeer tevrede over. Het 2dehandse product was in goede staat en nog eens heel goedkoop. Echt een aanrader! Ordernummer: #20030301

  • De site is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk Gemak 10
  • De service is erg goed. Werd goed op de hoogte gehouden van m'n bestelling Service 10
  • Ze hebben elk spel die ik maar kan bedenken en nog eems erg goedkoop! Assortiment 10
  • Ik heb een vriend van mij deze site aanbevolen en hij heeft meteen hier ook hetzelfde spel gehaald als dat ik heb. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rickvdsommen
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
14-09-2014

Karbas

Aankoop: Online

De webshop is goed overzichtelijk en heeft mooie prijzen! Het bestellen gaat erg makkelijk en je hebt het de volgende dag in huis! Ordernummer #20064354

  • Bestelling was zo gedaan en het ging erg soepel Gemak 8
  • Netjes mailtjes ontvangen over afronding bestelling en het opsturen Service 10
  • Elke game die ik zoek kan ik hier vinden Assortiment 10
  • Heb je een game nodig voor een mooi prijsje, dan ben je hier bij het goede adres Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Karbas
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-09-2014

robinsegers

Aankoop: Online

zie mijn toeviging, samengevat, groot assortiment, prima service, makkelijke site en goede prijzen!

  • site is duidelijk en makkelijk Gemak 10
  • problemen worden snel aangepakt en opgelost in een verder verleden. :) Service 10
  • groot assortiment ook met 2de hands Assortiment 10
  • prima winkel, groot assortiment met vaak de goedkoopste (betrouwbare" prijzen in nederland :) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van robinsegers
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-09-2014

Ericjager2012

Aankoop: Online

Groots aanbid, nieuwste games. Ook voor 2e hands spellen kun je er terecht!

  • Altijd online en altijd de nieuwste games Gemak 10
  • Levering is buitengewoon snel en accuraat Service 10
  • Maakt niet uit welke game je zoekt, Nedgame.nl heeft het Assortiment 10
  • Nedgame.nl is snel en accuraat. Het aanbod is uitstekend Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ericjager2012
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-09-2014

lucfct

Aankoop: Online

Het is een goede winkel

  • Als je het wil kun je een pre order zonder problemen annuleren Gemak 10
  • Een vraag word bij nedgame snel beantwoord. Je kan makkelijk via de mail communiceren Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van lucfct
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.