Winkels

Reviews: Nedgame


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Nedgame.


3 reviews Totaalscore 4,2
1 sterren
Gemak
3.5 sterren
7,3

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
1 sterren
4,0

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
1.5 sterren
5,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
1 sterren
4,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Nedgame hebben gegeven.

Totaal 2,2
1 sterren
03-07-2014

Maximpje

Aankoop: Online

Bovengenoemde punten en manier waarop Nedgame mijn klachten afhandelt zorgt ervoor dat ik iedereen kan afraden om ooit iets te bestellen bij Nedgame.

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Aftersales service is zeer slecht te noemen om dat ik weken op een reactie moet wachten en als je het geld terug vraagt dan kun je daar ook weken op wachten (ik wacht nu nog steeds). Service 1
  • Bij Nedgame wordt vermeldt dat ze een game op voorraad hebben maar als je het bestelt, kun je er weken op wachten. Assortiment 1
  • Ik kreeg een uiteindelijk een promo versie van het bestelde ps3 spel. Na een klacht te hebben ingediend konden ze het niet inruilen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Maximpje
Reageer op deze review

Totaal 3,8
1 sterren
15-01-2014

Peanutt010

Aankoop: Online

Spel niet eens in bezit gekregen...

Nadat ik het verkeerde spel had ontvangen werd er mij gevraagd hoe ik wist dat het het verkeerde spel was.... Het moge duidelijk zijn dat dit gewoon op het spel staat aangegeven...

Credit was alleen mogelijk door eerst tegoed op je NedGame account te zetten alvorens je kunt aanvragen het terug gestort te krijgen. Uit eigen ervaring weet ik dat een terugboeking via ideal binnen 40 seconden is aangevraagd. Maar goed zoals de beste knaap zei: "ja maar ONS systeem...." zeer lachwekkende situatie en totaal onprofessioneel... Hier nooit meer.

  • site zat redelijk goed in elkaar Gemak 7
  • Nadat ik het verkeerde spel had ontvangen werd er mij gevraagd hoe ik wist dat het het verkeerde spel was.... Het moge duidelijk zijn dat dit gewoon op het spel staat aangegeven... Credit was alleen mogelijk door eerst tegoed op je NedGame account te zetten alvorens je kunt aanvragen het terug gestort te krijgen. Uit eigen ervaring weet ik dat een terugboeking via ideal binnen 40 seconden is aangevraagd. Maar goed zoals de beste knaap zei: "ja maar ONS systeem...." zeer lachwekkende situatie en totaal onprofessioneel... Hier nooit meer. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Het is lang geleden dat ik zo de mist in ben gegaan met een webshop.. meestal online goede ervaringen maar ja... af en toe tref je een rotte appel. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Peanutt010
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
05-01-2014

LissardNoX

Aankoop: Online

Ik bestelde eerst mijn used games via een andere website.
Maar nadat ik niet tevreden was met de service en het assortiment, ben ik overgestapt naar Nedgame. Als ik de stad inga ga ik ook altijd langs Nedgame. Ik bestel mijn used Xbox 360 games nu altijd via Nedgame. Ze zijn snel, heb mijn bestelling altijd de volgende dag al binnen, de service is goed en de games zijn van goede kwaliteit. Nooit problemen mee gehad altijd tevreden. De producten die ik op Nedgame heb besteld:
Dark Souls (Limited Edition)
Two Worlds 2
Sacred 2 Fallen Angel
Brink
Too Human
Divine Divinity 2 Ego Draconis
Nyko Kinect Zoom
The Lord of the Rings War in the North
Mass Effect
Nyko Kinect Zoom
Prey
Truth or Lies
The Spiderwick Chronicles

  • Makkelijk bestellen en gemakkelijk details bekijken. Alleen vind ik persoonlijk dat ze op de website een optie moeten hebben met nieuwe used games zodat ik niet alle pagina's af moet gaan om te kijken of er nieuwe used games zijn. Gemak 9
  • Super service! Had om 11 uur besteld en bestellingen vanaf 14 uur kregen een gratis entertainment bon. Ik had 11 uur besteld dus voordat de actie inging maar kreeg er toch een gratis entertainment bon bij. Mijn bestelling was netjes de volgende dag al binnen zoals altijd. Service 10
  • Breed assortiment. Van mij mogen er meer 2e hands games bij maar dat is natuurlijk afhankelijk van wat er wordt aangeboden door de consument. De games zijn betaalbaar en iets goedkoper dan de concurrenten. Assortiment 9
  • Ik beveel Nedgame aan aan iedereen! Vindt het de beste game shop die er is. Goede service, goede website en snelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van LissardNoX
Reageer op deze review

Op 15 mei 2013 is het reviewformulier op Kieskeurig.nl veranderd. Hieronder vind je de reviews geschreven voor die datum.

Review:
reviewer101

17-09-2012
Gisteren 2 games besteld bij Nedgame en per ongeluk een pc game i.p.v. xbox game besteld. Vandaag even gemailt en nog geen uur later een reactie terug dat het bedrag word teruggestort en de order is geannuleerd (zoals door mij was voorgesteld)! Ook nog goede prijzen en leuke aanbiedingen af en toe, top zaak!
Lees de hele review van reviewer101 Reageer op deze review
Totaal 9.8
5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    10

Review:
Jellehsn

25-04-2012
Ik besloot het spel Split / Second te kopen.
Omdat hij niet leverbaar was bij een andere winkel heb ik hem maar bij Nedgame gekocht.
Ik had hem de dag vantevoren om ongeveer half zes 's middags bestelt en de volgende dag had ik hem om 3 uur!
Nedgame is dus een vette aanrader die supersnel en in goede kwaliteit (erg belangrijk) bezorgd.
Lees de hele review van Jellehsn Reageer op deze review
Totaal 10
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    ?

Review:
L4D l RICH

12-04-2012
nedgame belevert snel weinig verzendkosten en heel snel geleverd.
Lees de hele review van L4D l RICH Reageer op deze review
Totaal 9.3
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    8
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    ?

Review:
ahoeffie

10-04-2012
Wilde een playstation hebben met accesoires. Heb de winkel gebeld en aangegeven wat ik wilde hebben.
15 minuten later was ik in de winkel en alles stond al klaar. Klasse.
Lees de hele review van ahoeffie Reageer op deze review
Totaal 9
5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    9
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    ?

Reactie:
L4D l RICH

12-04-2012
ik bestelde een spel en het was er in een dag. dat is ook klasse

Review:
Jan Sijsling

23-03-2012
Koop al een paar jaar bij Ned.game en ben nog nooit teleurgesteld
komt altijd goed met de bestelling
goede betrouwbare zaak.
Lees de hele review van Jan Sijsling Reageer op deze review
Totaal 9.8
5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    10

Review:
Reinout0

05-02-2012
Algemeen

Nedgame is een zeer goede winkel. Van het moment dat ik op de website kwam, was ik er al zeer over te spreken. De website is zeer overzichtelijk en de navigatie is duidelijk. Ik heb al meerdere producten nu besteld bij de winkel, en tot nu toe erg tevreden. De prijzen zijn redelijk tot erg goed. Sommige populaire titels blijven hangen op een bepaalde standaard prijs (rond de 55 euro), maar toch komen deze ook wel eens in de aanbieding. Eens in de zoveel tijd krijg ik een nieuwsbrief van de winkel binnen, met nieuwe sales en nieuwe leveringen van games. Zo word ik goed up to date gehouden met de nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

De aanbiedingen worden ook goed aangetoond in een sidescroll bar op de website zelf. Hier kan je door de verschillende aanbiedingen heen scrollen. Erg handig systeem, alleen het werkt totaal niet op een laptop waarbij je moet scrollen met je touchpad. Misschien kunnen ze hier nog iets op vinden. Dat je ook een balk hebt ergens waarmee je door de aanbiedingen kan scrollen, ipv alleen maar de scroll functie op je muis of touchpad te kunnen gebruiken.

Waar ik erg tevreden over ben is dat er een goed aantal onbekendere (met name Japanse) titels bij hun in stock is (import titels uit de USA). Als ik een Japanse RPG zoek of iets anders wat in vele andere winkels niet leverbaar is (soms ook collector's editions) kan je deze vaak al wel vinden op de website. En natuurlijk is het ook aangenaam om te zien dat zij zich niet alleen bezig houden met de games van dit moment, maar ook met retro games en merchandise. Ook bieden ze de mogelijkheid tot het kopen van gebruikte games. Dit vind ik zelf nogal risicovol om dit via internet te doen, aangezien ik zelf heel zorgvuldig met mijn games om ga. Bovendien zijn bij sommige games het prijsverschil tussen de gebruikte en de nieuwe zo klein (24 euro nieuw, 20 euro gebruikt) dat ik eigenlijk altijd voor de nieuwe ga.

Het enige verbeterpunt wat ik nog wel zie op de website, en wat ik wel redelijk belangrijk vind voor met name nieuwe klanten, is het vinden van informatie over verzending, betaling, etcetera. Het enige waar ik dit hier kon vinden is door helemaal naar beneden te scrollen op de website, en daar staat dan heel klein aangegeven 'Algemene voorwaarden'. Dit was erg onduidelijk, en kan een hinder zijn voor andere klanten die meer willen weten over de winkel.

Ook ben ik in de winkel geweest van Utrecht, en ook dat was goed. Ze hebben een goede stock aan games, alleen mag er wel eens een muziekje of iets afgespeeld worden om de sfeer een beetje hoog te houden. Het personeel daar was beleefd en bereid mij te helpen. Bovendien viel mij hun 'game-corner' op. Waarschijnlijk is dit voor klanten om hun games uit te testen, maar het zag er wel leuk uit. Er stonden banken waar je op kon zitten en een goede grote TV om op uit te testen.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de winkel, en ik kijk zeker eens in de zoveel tijd weer op hun website om te kijken of er weer wat nieuws te vinden is.

Verzending

De verzending verloopt vaak erg goed. Er wordt zich altijd gehouden aan de aangegeven verzendtijd (tenminste bij mijn bestellingen wel) en de producten worden in de seal (indien ik ze nieuw koop) schadeloos geleverd.

De verzendkosten liggen wel ietsjes hoog, namelijk 2,50 per verzending als je gebruik maakt van iDeal (wat ik altijd doe). Deze verzendkosten komen dan te vervallen als je meer dan 75 euro uitgeeft, maar dit doe ik niet vaak.

Producten die voor 16:00 besteld worden, worden diezelfde dag nog verzonden. Dit is opzich een redelijke tijd, alleen kan lastig zijn voor mensen die tot laat moeten studeren of van werk afkomen. Als die iets willen bestellen, moeten zij dus ipv normaal de 1 dag levertijd, rekenen op 2 dagen levertijd. Soms zijn er games die ik graag wil, en 't graag de volgende dag al in huis zou willen hebben. Maar ik moet dus 9 van de 10 keer er 2 dagen op wachten. Dus het zou beter zijn als ze deze tijd ook tot na werktijd van andere mensen kunnen verlengen.
Lees de hele review van Reinout0 Reageer op deze review
Totaal 8.5
4.5 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    ?
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    ?

Review:
Cliff17

26-01-2012
Perfecte levering en zeer goedkoop!

Zeker een aanrader deze webshop!
Lees de hele review van Cliff17 Reageer op deze review
Totaal 10
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    ?
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    ?

Review:
nielsie80

23-08-2011
op zondag besteld, ik krijg maandag een mooi mailtje dat die was verzonden en ik hem binnen een dag zou hebben. zoals ze zeiden vandaag(dinsdag)is die door tnt bezorgd. GOEDE WINKEL!!!!
Lees de hele review van nielsie80 Reageer op deze review
Totaal 10
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    ?
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    10

Review:
Saake

03-08-2011
Als een van de weinige webshops hadden ze het door mij gezochte spel op voorraad, nette prijs ook. Besteld op de website op 31/7, keurig bevestiging ontvangen. Maandag 1/8 verzendbevestiging en dinsdag 2/8 in huis. Lekker snel dus en keurig verpakt! Bereikbaarheid en aftersales niet nodig geweest, dus geen ervaring mee. Volgende keer zeker weer.
Lees de hele review van Saake Reageer op deze review
Totaal 9
5 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    ?
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    ?

Review:
Ramon CR

14-05-2011
games en toebehoren gekocht, goede bereikbaarheid snelle service maar vooral vaak mooie prijzen.. vaak goedkoopste of bijna goedkoopste gebleken na intensief online zoeken
Lees de hele review van Ramon CR Reageer op deze review
Totaal 7.7
4 sterren

  • Website
    7
  • Bereikbaarheid
    8
  • Bestelling en levering
    8
  • After sales
    ?

Review:
Asje2011

24-03-2011
Ik wacht al sinds 9 maart op deze game. Het is nu 24 maart. Een email dat het wat later komt heb ik nog niet ontvangen. Vind ik niet zo best.
Lees de hele review van Asje2011 Reageer op deze review
Totaal 4.5
1 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    ?
  • Bestelling en levering
    1
  • After sales
    ?

Review:
MatthijsGaal

22-01-2011
Nedgame is toch wel een van de betere game speciaal zaken in Nederland. er is veel aanbod zowel in nieuw, 2ehands en retro, bijna alles hebben ze daar. ook aan merchandise zijn ze een van de betere, fysieke game winkels in omgeving. ook hun website is flink op de schop gegaan en is erg goed geworden, strak, modern, overzichtelijk. de aanbiedingen en andere koopjes worden goed en zeer fraai getoond en zo zijn er nog meer voordelen, daarnaast heeft Nedgame ook een actieve twitter waar ze sinds kort soms gratis dingen zoals DLC weggeven, ik zeg, beter dan dit wordt het bijna niet.
de levering gaat altijd vrij snel en loopt geen beschadigingen op. voor de rest is er niks te klagen over Nedgame!
Lees de hele review van MatthijsGaal Reageer op deze review
Totaal 9.5
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    9
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    9

Review:
wiersema440

21-01-2011
Heeft altijd veel mooie games voor een goedkopere prijs dan de andere haal er dus vaak nog even snel iets vandaan. De werknemers hebben ook verstand waar ze over werken en klantvriendelijk
Lees de hele review van wiersema440 Reageer op deze review
Totaal 8.5
4.5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    7
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    9
Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.