Winkels

Reviews: Nedgame


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Nedgame.


30 reviews Totaalscore 9,4
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,4

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,2

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,2
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Nedgame hebben gegeven.

Totaal 10
5 sterren
16-09-2014

brian-vs

Aankoop: Online

ik heb vaker spellen besteld bij nedgame en dan krijg ik ze gewoon 1 dag voordat ze uit komen thuis. ze zijn goedkoop en met het bezorgen heb ik nooit problemen. ze hebben bijna altijd alles wat je zoek en er is dan nog nooit iets fout's gegaan wat bij andere winkels wel gebeurde. ik raad jullie allemaal nedgame aan omdat het betrouwbaar is goed koop en het is gewoon een kij goeie winkel :)

  • ik heb altijd vertrouwen in deze site omdat mijn games altijd goed aankomen Gemak 10
  • de service helpt je altijd als het nodig is het is ook gemakkelijk en heel snel om iets te gaan bestellen Service 10
  • ze hebben alles watje zoekt ook al is het een oude game Assortiment 10
  • aan iedereen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van brian-vs
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
16-09-2014

jdvisser

Aankoop: Online

Ik ben enorm tevreden over deze winkel, ik kocht hier toen ik nog op de basisschool zat mijn eerste Nintendo DS en heb sindsdien nooit meer ergens anders mijn games gekocht. De service is geweldig en het assortiment is altijd precies goed. Topwinkel!

  • Enorm makkelijke navigatie door de website waardoor je je game zo hebt gevonden. Gemak 9
  • Ik stelde een vraag aan de klantenservice over hoe ik mijn pre-order moest annuleren, en even later kreeg ik een mailtje dat allse geregeld was en dat ik mijn geld terug had gekregen. Top!! Ook qua levering enorm goed geregeld, altijd op tijd! Service 10
  • Ik was laatst op zoek naar Test Drive Unlimited 2 maar ik kon deze bijna nergens vinden en zeker niet voor de prijs die ze bij de Nedgame vragen, zo had ik dus een dag later deze game al! Assortiment 10
  • Ik zou deze winkel zeker aanbevelen, de extra's die je krijgt bij pre-orders zijn geweldig en de prijzen zijn gemiddeld lager als bij de concurrentie. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jdvisser
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-09-2014

rlanl

Aankoop: Fysieke winkel
Leiden

Aardig persooneel, terzake kundig
Snelle levering
Goede communicatie tijdens het leveringsproces

  • Zowel via website als in de winkel (Leiden) zeer eenvoudig om aan je games te komen. Website lekker simpel, waardoor hij snel werkt. Ter zake kundig personeel dat je ook kan adviseren over andere games op basis van je voorkeuren. Gemak 10
  • Klantgericht, als er iets niet goed is (wat me maar 1 keer is overkomen in vele jaren) wordt het meteen opgelost. Service 9
  • Ik hou van retro, speel spellen van 15 jaar geleden en niet ALLES is voorradig. Maar best wel veel :) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rlanl
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-09-2014

DKingma

Aankoop: Fysieke winkel
Gouda

Het is een winkel die zijn producten goed kent. Daarom zijn ze er zelf heel zuinig op en zijn de prijzen, al soms hoog, redelijk goed, omdat de prijs meestal net zo hoog is als de game waard is. Een goede winkel.

  • Kan zowel online of in de winkel zelf (persoonlijk prefereer ik in de winkel zelf), en ze sturen een mailtje wanneer het spel is aangekomen, wat ik heel makkelijk vind. Gemak 8
  • Ze zijn daar altijd vriendelijk (de Goudse locatie ten minste) en ze kunnen vaak helpen, met zelfs advies voor wat ik anders zou kunnen doen (bv. mij erop wijzen dat ik goedkoper uit kan). Service 10
  • Veel games, maar dan ook echt veel. Als ze een game niet hebben, is die waarschijnlijk sowieso al moelijk te vinden, en soms hebben ze die dan toch. Assortiment 9
  • Ze hebben veel games en ze kennen de waarde ervan. Daarbij kun je gemakkelijk games bestellen en ze hebben er veel. Reden genoeg lijkt me. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DKingma
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-09-2014

Melline91

Aankoop: Online

Groot aanbod, goeie prijs, veel tweedehands artikelen, veel games die elders niet meer te krijgen zijn.

  • Makkelijk betalen met IDeal Gemak 9
  • Snelle levering, volgende dag binnen Service 9
  • groot assortiment, veel tweede hands. Assortiment 10
  • Een van de betere gameshops en heel goedkoop. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Melline91
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-09-2014

Henkert15

Aankoop: Online

Ik zocht mario kart 8 limited edition en hij was letterlijk nergens meer te krijgen, tot ik op marktplaats een winkel vond die nedgame heete. Online besteld en twee dagen voor release de limited edition binnen! Daarna heb ik al mijn spellen die ik pre-order besteld bij nedgame. Ze hebben bijna alles op voorraad en altijd op dag van release binnen!

  • Makkelijk via internet te bestellen of bij een filiaal. Gemak 10
  • Alles op voorraad en zo niet zorgen ze wel dat ze het krijgen. Service 10
  • Veel game dingen. Ook merchendise en andere dingen zoals zelda monopoly etc. Assortiment 10
  • Super tevreden over mijn eigen bestellingen en zou iedereen er heen verwijzen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Henkert15
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-09-2014

JdHaas

Aankoop: Online

Ik vind de levertijd snel. Ook kan ik snel door de winkel heen browsen er zitten geen adders onder het gras. Top winkel!

  • Het invullen gaat heel snel. Zelfs een 12-jarige kan dat doen. Zelf heb ik betaald met iDEAL. De homepage is erg duidelijk. Gemak 10
  • Zelf heb ik geen contact genomen met de service, maar de levertijd is erg snel. Service 10
  • Ze hebben een ruim assortiment, van games tot merchandise en strategy guides. Altijd de nieuwste games. Assortiment 10
  • Online is de winkel snel met levering en vaak ook nog de goedkoopste ;) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JdHaas
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-09-2014

mrwhoopy

Aankoop: Online

  • Snel en makkelijk je game bestellen? Dan ben je bij Nedgame aan het juiste adres Gemak 10
  • Prima service, met vriendelijke medewerkers die je goed en rustig helpen met een probleem. Service 10
  • Uitstekende Assortiment alle spellen zijn altijd op vooraard en zelf Retro spellen hebben ze hier Assortiment 10
  • Ik raad Iedereen aan bij Nedgame te shoppen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mrwhoopy
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-09-2014

M.VA.

Aankoop: Online

Ik heb vorige week voor het eerst een bestelling gedaan bij Nedgame en ben super tevreden! De prijzen zijn top vergeleken bij andere winkels en de service is goed en snel.

Als ik in de toekomst nog een nieuwe game nodig heb, dan ga ik zeker opnieuw bij Nedgame bestellen!

Ordernummer: 20072320

  • Het was heel makkelijk om te bestellen, gewoon een account aanmaken, bestellen en de game was er (weekend niet meegerekend) binnen één dag. Gemak 10
  • Prima service, werd via email op de hoogte gehouden van mijn bestelling, die er binnen één dag was, super snel dus. Service 10
  • Het assortiment is heel uigebreid, je kan er echt alles vinden en ook voor betere prijzen dan andere online game shops. Assortiment 10
  • Ik zou hem zeker aanbevelen! Goede snelle service en een top assortiment. 10/10 dus. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van M.VA.
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-09-2014

lisawe

Aankoop: Online

Dankzij de scherpe prijzen & acties, de goede klantenservice, snelle levering en breed aanbod is Nedgame mijn lievelingswinkel als het gaat om games en toebehoren.
ordernummer: 20062018

  • Website goed te navigeren en bevat duidelijke informatie over producten. Bestelprocedure is duidelijk en to the point. Gemak 10
  • zelfs per email wordt je snel en compleet geholpen. tot nu toe altijd binnen 1 dag vragen opgelost. klantenservice helpt professioneel met diverse problemen. levering van producten wordt snel en netjes gedaan voor scherpe prijzen. Service 10
  • Veel keuzes, bieden speciale edities aan die moeilijk te krijgen zijn. Veel producten zijn hier goedkoper dan bij andere aanbieders in dezelfde branche. Daarnaast zijn er vaak scherpe acties. Assortiment 10
  • Iedereen die iets zoekt gerelateerd aan games (consoles, games, figures, etc.) zou ik aanbevelen om een kijkje te nemen bij deze winkel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van lisawe
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-09-2014

Fratriarch

Aankoop: Online

Het is zeker een goede winkel. Ik heb hier eerder tloz:oot gekocht voor een goede prijs, en nu durf ik ook te zeggen dat hun merch goed is, zowel qua assortiment als qua prijs. Als er nog meer tf2spullen zoals shirts en knuffels komen zal ik ze direct bestellen.

ordernummer #20061266

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Ik kon de knuppel thuis laten bezorgen, of in de winkel ophalen. Bij in de winkel ophalen kwam er het voordeel bij dat ik ter plaatse af kon rekenen, nadat ik hem geïnspecteerd had op eventuele productiefouten. Ze geven je, als je het in de winkel laat bezorgen, ruim de tijd om langs te komen. Hierdoor heb ik echt vertrouwen in merch bij deze winkel bestellen gekregen. Het enige probleem was de bezorgtijd: Pas na 2 weken lag de knuppel in de winkel van mijn keuze. Bij een thuisbezorgd product was dit binnen 3 dagen. Service 8
  • Nedgame lijkt de enige winkel in Nederland te zijn die tegen redelijke prijzen merchandise importeert. Mijn vriendin heeft een blik Bonk! Atomic punch gekocht, en ik de atomizer knuppel. Beiden zijn zelfs in andere europese winkels op weinig plekken te vinden. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fratriarch
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-09-2014

Jejoa

Aankoop: Online

Nedgames is een top winkel, goede service en fantastisch assortiment ook prijs kwaliteit verhouding is perfect, de limited edition voor het aangekochte spel was een habbekrats ten opzichte als sites zoals Bol.com. Op zoek naar een game? Kijk niet verder dan Nedgames.nl, ik kan me geheel voorstellen dat ze in de winkel net zo klantvriendelijk zijn als hun op en top website!

Ordernummer 20051562

  • Overzichtelijke, rustige maar helemaal in de sfeer van een gamer ingerichte site! Ordernummer 20051562 Gemak 10
  • Service is uitstekend! Je krijgt vaak emails met de laatste acties in je mail, niet alleen de acties maar ook een duidelijke uitleg erbij die je gelijk informatie geeft over hetgeen wat binnenkomt. Snelle en eerlijke service wordt er geboden, de bestellingen zijn altijd (indien aangegeven) binnen 1 dag geleverd, staat erbij dat het langer duurt, dan word ik vaak verrast dat deze al eerder binnen is. Ordernummer 20051562 Service 10
  • Het assortiment wordt goed bijgehouden en is erg breed, alles wat een gamer wilt en nodig heeft, van games tot accessoires, tot merchandising die loopt tot shirts tot beeldjes. Ook nieuwe zowel retrogames te verkrijgen! Ordernummer 20051562 Assortiment 10
  • Nedgames heeft mij altijd een goede service verleent en zou deze zeer zeker aanraden bij vrienden, as a matter of fact, dat heb ik al gedaan! Deze shop krijgt een 10/10 Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jejoa
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
15-09-2014

Zwetje

Aankoop: Online

Heb niet veel aan te merken wat wel of niet goed is.


1 bestelling gedaan en dit is goed verlopen dus voor mij is de ervaring prima.


De site is duidelijk en overzichtelijk. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk. De betaling opties zijn van deze tijd dus dat is ook een plus punt. Sommige bedrijven die willen online geen paypal o.i.d. bijvoorbeeld gebruiken.


Er staat bij hoelang de leverduur is / voorraadstatus en deze is in mijn ervaring uit die ene bestelling correct gebleken dus bij deze firma zal ik vaker terug komen.

  • De site is duidelijk en overzichtelijk. Bij de zoek optie had ik mijn film ingevoerd en hij kwam direct op. Niets op aan te merken. Gemak 9
  •   Service
  • Heb één product gekocht. Verder niet veel door de site gekeken maar er stonden moderne items tussen dus dat geef ik dan een 8 :) Assortiment 8
  • Goedkoop. Duidelijke site. Groot assortiment. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Zwetje
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-09-2014

Davey0180

Aankoop: Online

Super service en netjes zoals beloofd de volgende dag binnen!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Davey0180
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-09-2014

Lukasprince

Aankoop: Online

Deze winkel heeft een goed assortiment, goede klantenservice en snelle bezorging. Ik kan geen enkel slecht iets over zeggen.

  • Makkelijk te browsen, bestellen en betalen. Gemak 10
  • Zelfs toen mijn bestelling (wii fit U set) incompleet was, werdt het missende deel meteen naar mij toegestuurd. Service 10
  • Alles waar een gamer van kan dromen, hebben ze. Assortiment 10
  • Goede prijzen en gebruiksgemak. Ook geweldige klantenservice en snelle bezorging. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Lukasprince
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-09-2014

C.Harmsen

Aankoop: Online

Éen van de fijnste online game winkels ze hebben een erg breed assortiment en zijn altijd up to date,
ik was dan ook super blij dat ze als één van de eerste de limeted editions van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha saphire ter beschikking hadden beide exemplaren direct besteld, geen verzend kosten of onnodig gedoe met achteraf betalen en ik kan nu al garanderen dat deze op release date keurig verpakt aangeleverd worden TOP! (#20071600)

  • Makkelijk te bestellen en betalen via IDEal of andere betaalmogelijkheden Gemak 10
  • Niks te klagen altijd goed! Service 10
  • Geweldig Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van C.Harmsen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-09-2014

rbuckert

Aankoop: Online

Nedgame is een topwinkel als het om games gaat! De aanbiedingen zijn vaak heel scherp en je betaalt al snel geen extra verzendkosten meer.
Erg leuk zijn ook de pre-order bonussen zoals een sleutelhanger of beeldje die je vaak bij een (nintendo)game krijgt. Er was laatst wat onduidelijkheid voor mij over een bepaalde pre-order bonus (qua levering), stuurde een mailtje en kreeg al snel een duidelijk antwoord.

De site is overzichtelijk en het betalen gaat soepel. Ook de verzending ging probleemloos.

Tot nu toe geen enkel probleem gehad met deze winkel!

Ordernummer: 20057078

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Er was onduidelijkheid over een pre-order bonus. De vraag werd snel en duidelijk beantwoord! Service 9
  • Games in overvloed, zelfs als retro gamer kan ik hier veel vinden voor een vrij scherpe prijs. Assortiment 9
  • Weinig op de winkel aan te merken. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van rbuckert
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-09-2014

rickvdsommen

Aankoop: Online

Heb product kwam snel binnen en werd goed op de hoogte gehouden via de mail, ben er zeer tevrede over. Het 2dehandse product was in goede staat en nog eens heel goedkoop. Echt een aanrader! Ordernummer: #20030301

  • De site is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk Gemak 10
  • De service is erg goed. Werd goed op de hoogte gehouden van m'n bestelling Service 10
  • Ze hebben elk spel die ik maar kan bedenken en nog eems erg goedkoop! Assortiment 10
  • Ik heb een vriend van mij deze site aanbevolen en hij heeft meteen hier ook hetzelfde spel gehaald als dat ik heb. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rickvdsommen
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
14-09-2014

Karbas

Aankoop: Online

De webshop is goed overzichtelijk en heeft mooie prijzen! Het bestellen gaat erg makkelijk en je hebt het de volgende dag in huis! Ordernummer #20064354

  • Bestelling was zo gedaan en het ging erg soepel Gemak 8
  • Netjes mailtjes ontvangen over afronding bestelling en het opsturen Service 10
  • Elke game die ik zoek kan ik hier vinden Assortiment 10
  • Heb je een game nodig voor een mooi prijsje, dan ben je hier bij het goede adres Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Karbas
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-09-2014

robinsegers

Aankoop: Online

zie mijn toeviging, samengevat, groot assortiment, prima service, makkelijke site en goede prijzen!

  • site is duidelijk en makkelijk Gemak 10
  • problemen worden snel aangepakt en opgelost in een verder verleden. :) Service 10
  • groot assortiment ook met 2de hands Assortiment 10
  • prima winkel, groot assortiment met vaak de goedkoopste (betrouwbare" prijzen in nederland :) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van robinsegers
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-09-2014

Ericjager2012

Aankoop: Online

Groots aanbid, nieuwste games. Ook voor 2e hands spellen kun je er terecht!

  • Altijd online en altijd de nieuwste games Gemak 10
  • Levering is buitengewoon snel en accuraat Service 10
  • Maakt niet uit welke game je zoekt, Nedgame.nl heeft het Assortiment 10
  • Nedgame.nl is snel en accuraat. Het aanbod is uitstekend Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ericjager2012
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-09-2014

lucfct

Aankoop: Online

Het is een goede winkel

  • Als je het wil kun je een pre order zonder problemen annuleren Gemak 10
  • Een vraag word bij nedgame snel beantwoord. Je kan makkelijk via de mail communiceren Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van lucfct
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-09-2014

tibbletoad

Aankoop: Fysieke winkel
Utrecht

  • De winkel zit voor mij in de buurt, in Utrecht. en het is makkelijk om een game te vinden , als je geen zin hebt om te zoeken in de bakken kan je gewoon vragen of ze hem nog hebben. Gemak 10
  • Het personeel weet waar ze het over hebben, ze kennen de games die ze verkopen en zijn op de hoogte van wat critici er van vinden. Hebben ze een artikel niet dan kan het snel besteld worden en krijg je een berichtje als je het kan ophalen . Personeel is ook vriendelijk en ook eerlijk en zal advies geven aan ouders die geen idee hebben wat ze zoeken voor hun kind's kadootje Service 10
  • Ze hebben lekker veel games en zelfs games waarvan ik nog nooit gehoord had. de winkel waar ik vaak kom heeft zelfs oude nes en neo geo games. En met nieuwe en 2ehands games is het zelfs voor mensen met een kleine beurs. Assortiment 10
  • De winkel is erg fijn om te winkelen , je kan er games uit proberen als je niet zeker weet f je hem kopen wilt ( iets wat mij al een aantal keer van een slechte game gered heeft. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van tibbletoad
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-09-2014

AJTimmerman

Aankoop: Online

  • Online bestellen is zeer simpel. Duidelijke navigatie, alles is overzichtelijk en bevat genoeg informatie Gemak 10
  • De werknemers weten vrijwel alles over hun voorraad aan spellen, maar ook over de spellen zelf. Ze reageren goed op mails, laten je op tijd weten als bijvoorbeeld je bestelling klaar ligt. Service 10
  • Nedgame bevat een ongelooflijk groot assortiment aan zowel (2e hands)spellen als merchandise en accessoires. Als het in een winkel niet leverbaar is, twijfelen ze er niet over om het uit een ander filiaal te halen. Assortiment 10
  • Nedgame heeft alles wat je nodig hebt voor een goede game ervaring. Waar meeste winkels tekort schieten, heeft nedgame alles wat je zoekt. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van AJTimmerman
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-09-2014

R-E-S

Aankoop: Online

Prima webservice. Altijd alles up-to-date en bestellingen gaan snel en zonder problemen. Ik haal altijd mijn bestelling af in de winkel. In de winkel hangt een relaxte sfeer en ze zijn altijd in voor een praatje. Vaak wisselen we wat ideeën uit over spellen en daardoor koop ik soms nog een extra spel erbij. Heb ik weer mooi een aantal game-uren voor de boeg.

  • Online is erg makkelijk te bestellen, maar ook in de winkel is veel keus. Gemak 10
  • Altijd goed geholpen en ze hebben verstand van de games. Service 10
  • Veel keuze, zowel online als in de winkel Assortiment 10
  • Al jaren tevreden klant! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van R-E-S
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
25-08-2014

Henk de Vries2

Aankoop: Online

  • Via de site was de Playstation 4 makkelijk te vinden, je klikt op het systeem en de verschillende pakketten waren goed aangegeven. Gemak 10
  • De levertijd werd nagekomen, ik bestelde om 17 uur en de volgende dag om 10 uur stond de pakketbezorger al voor de deur met mijn PS4, super! Ook kreeg ik een track & trace code. Service 9
  • Ze hadden genoeg keus, en de prijs lag lager als bij Mediamarkt, terwijl ze daar doen alsof ze de goedkoopste zijn, Nedgame was dus echt de goedkoopste! Assortiment 10
  • Je kan hier gerust bestellen of gewoon naar een winkel van Nedgame gaan, die hebben ze ook. Want kijken in een winkel is soms ook leuk ook al is online bestellen best makkelijk =) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Henk de Vries2
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-08-2014

Simon228

Aankoop: Online

  • Het bestellen ging bij mij altijd prima, als er staat 1 dag kreeg ik het altijd binnen 1 dag binnen, en je krijgt direct een mail als het is verzonden. Gemak 10
  • Nooit nodig gehad, alles ging eigenlijk direct zoals het moet, en dan heb je geen service nodig toch? Zo hoort het gewoon! Service 10
  • Ik denk niet dat ze ergens meer keus hebben, ook naast games veel leuke dingen die met games te maken hebben. Dat zie je ook niet overal. Ik heb eigenlijk nog nooit gehad dat ik een game zocht en dat ze die niet hadden. Assortiment 10
  • Ik kan iedereen deze webshop aanraden, ook kom ik wel eens in de echte winkel, het is echt mooi en bijna een museum te noemen, elke keer zie je weer leuke dingen die je totaal niet had verwacht. Nedgame Dordrecht is ook een mooie winkel, ik werd er vriendelijk geholpen. Ook leuk er staat een oude flipperkast achterin de winkel! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Simon228
Reageer op deze review

Totaal 2,2
1 sterren
03-07-2014

Maximpje

Aankoop: Online

Bovengenoemde punten en manier waarop Nedgame mijn klachten afhandelt zorgt ervoor dat ik iedereen kan afraden om ooit iets te bestellen bij Nedgame.

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Aftersales service is zeer slecht te noemen om dat ik weken op een reactie moet wachten en als je het geld terug vraagt dan kun je daar ook weken op wachten (ik wacht nu nog steeds). Service 1
  • Bij Nedgame wordt vermeldt dat ze een game op voorraad hebben maar als je het bestelt, kun je er weken op wachten. Assortiment 1
  • Ik kreeg een uiteindelijk een promo versie van het bestelde ps3 spel. Na een klacht te hebben ingediend konden ze het niet inruilen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Maximpje
Reageer op deze review

Totaal 3,8
1 sterren
15-01-2014

Peanutt010

Aankoop: Online

Spel niet eens in bezit gekregen...

Nadat ik het verkeerde spel had ontvangen werd er mij gevraagd hoe ik wist dat het het verkeerde spel was.... Het moge duidelijk zijn dat dit gewoon op het spel staat aangegeven...

Credit was alleen mogelijk door eerst tegoed op je NedGame account te zetten alvorens je kunt aanvragen het terug gestort te krijgen. Uit eigen ervaring weet ik dat een terugboeking via ideal binnen 40 seconden is aangevraagd. Maar goed zoals de beste knaap zei: "ja maar ONS systeem...." zeer lachwekkende situatie en totaal onprofessioneel... Hier nooit meer.

  • site zat redelijk goed in elkaar Gemak 7
  • Nadat ik het verkeerde spel had ontvangen werd er mij gevraagd hoe ik wist dat het het verkeerde spel was.... Het moge duidelijk zijn dat dit gewoon op het spel staat aangegeven... Credit was alleen mogelijk door eerst tegoed op je NedGame account te zetten alvorens je kunt aanvragen het terug gestort te krijgen. Uit eigen ervaring weet ik dat een terugboeking via ideal binnen 40 seconden is aangevraagd. Maar goed zoals de beste knaap zei: "ja maar ONS systeem...." zeer lachwekkende situatie en totaal onprofessioneel... Hier nooit meer. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Het is lang geleden dat ik zo de mist in ben gegaan met een webshop.. meestal online goede ervaringen maar ja... af en toe tref je een rotte appel. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Peanutt010
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
05-01-2014

LissardNoX

Aankoop: Online

Ik bestelde eerst mijn used games via een andere website.
Maar nadat ik niet tevreden was met de service en het assortiment, ben ik overgestapt naar Nedgame. Als ik de stad inga ga ik ook altijd langs Nedgame. Ik bestel mijn used Xbox 360 games nu altijd via Nedgame. Ze zijn snel, heb mijn bestelling altijd de volgende dag al binnen, de service is goed en de games zijn van goede kwaliteit. Nooit problemen mee gehad altijd tevreden. De producten die ik op Nedgame heb besteld:
Dark Souls (Limited Edition)
Two Worlds 2
Sacred 2 Fallen Angel
Brink
Too Human
Divine Divinity 2 Ego Draconis
Nyko Kinect Zoom
The Lord of the Rings War in the North
Mass Effect
Nyko Kinect Zoom
Prey
Truth or Lies
The Spiderwick Chronicles

  • Makkelijk bestellen en gemakkelijk details bekijken. Alleen vind ik persoonlijk dat ze op de website een optie moeten hebben met nieuwe used games zodat ik niet alle pagina's af moet gaan om te kijken of er nieuwe used games zijn. Gemak 9
  • Super service! Had om 11 uur besteld en bestellingen vanaf 14 uur kregen een gratis entertainment bon. Ik had 11 uur besteld dus voordat de actie inging maar kreeg er toch een gratis entertainment bon bij. Mijn bestelling was netjes de volgende dag al binnen zoals altijd. Service 10
  • Breed assortiment. Van mij mogen er meer 2e hands games bij maar dat is natuurlijk afhankelijk van wat er wordt aangeboden door de consument. De games zijn betaalbaar en iets goedkoper dan de concurrenten. Assortiment 9
  • Ik beveel Nedgame aan aan iedereen! Vindt het de beste game shop die er is. Goede service, goede website en snelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van LissardNoX
Reageer op deze review

Op 15 mei 2013 is het reviewformulier op Kieskeurig.nl veranderd. Hieronder vind je de reviews geschreven voor die datum.

Review:
reviewer101

17-09-2012
Gisteren 2 games besteld bij Nedgame en per ongeluk een pc game i.p.v. xbox game besteld. Vandaag even gemailt en nog geen uur later een reactie terug dat het bedrag word teruggestort en de order is geannuleerd (zoals door mij was voorgesteld)! Ook nog goede prijzen en leuke aanbiedingen af en toe, top zaak!
Lees de hele review van reviewer101 Reageer op deze review
Totaal 9.8
5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    10

Review:
Jellehsn

25-04-2012
Ik besloot het spel Split / Second te kopen.
Omdat hij niet leverbaar was bij een andere winkel heb ik hem maar bij Nedgame gekocht.
Ik had hem de dag vantevoren om ongeveer half zes 's middags bestelt en de volgende dag had ik hem om 3 uur!
Nedgame is dus een vette aanrader die supersnel en in goede kwaliteit (erg belangrijk) bezorgd.
Lees de hele review van Jellehsn Reageer op deze review
Totaal 10
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    ?

Review:
L4D l RICH

12-04-2012
nedgame belevert snel weinig verzendkosten en heel snel geleverd.
Lees de hele review van L4D l RICH Reageer op deze review
Totaal 9.3
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    8
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    ?

Review:
ahoeffie

10-04-2012
Wilde een playstation hebben met accesoires. Heb de winkel gebeld en aangegeven wat ik wilde hebben.
15 minuten later was ik in de winkel en alles stond al klaar. Klasse.
Lees de hele review van ahoeffie Reageer op deze review
Totaal 9
5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    9
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    ?

Reactie:
L4D l RICH

12-04-2012
ik bestelde een spel en het was er in een dag. dat is ook klasse

Review:
Jan Sijsling

23-03-2012
Koop al een paar jaar bij Ned.game en ben nog nooit teleurgesteld
komt altijd goed met de bestelling
goede betrouwbare zaak.
Lees de hele review van Jan Sijsling Reageer op deze review
Totaal 9.8
5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    10

Review:
Reinout0

05-02-2012
Algemeen

Nedgame is een zeer goede winkel. Van het moment dat ik op de website kwam, was ik er al zeer over te spreken. De website is zeer overzichtelijk en de navigatie is duidelijk. Ik heb al meerdere producten nu besteld bij de winkel, en tot nu toe erg tevreden. De prijzen zijn redelijk tot erg goed. Sommige populaire titels blijven hangen op een bepaalde standaard prijs (rond de 55 euro), maar toch komen deze ook wel eens in de aanbieding. Eens in de zoveel tijd krijg ik een nieuwsbrief van de winkel binnen, met nieuwe sales en nieuwe leveringen van games. Zo word ik goed up to date gehouden met de nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

De aanbiedingen worden ook goed aangetoond in een sidescroll bar op de website zelf. Hier kan je door de verschillende aanbiedingen heen scrollen. Erg handig systeem, alleen het werkt totaal niet op een laptop waarbij je moet scrollen met je touchpad. Misschien kunnen ze hier nog iets op vinden. Dat je ook een balk hebt ergens waarmee je door de aanbiedingen kan scrollen, ipv alleen maar de scroll functie op je muis of touchpad te kunnen gebruiken.

Waar ik erg tevreden over ben is dat er een goed aantal onbekendere (met name Japanse) titels bij hun in stock is (import titels uit de USA). Als ik een Japanse RPG zoek of iets anders wat in vele andere winkels niet leverbaar is (soms ook collector's editions) kan je deze vaak al wel vinden op de website. En natuurlijk is het ook aangenaam om te zien dat zij zich niet alleen bezig houden met de games van dit moment, maar ook met retro games en merchandise. Ook bieden ze de mogelijkheid tot het kopen van gebruikte games. Dit vind ik zelf nogal risicovol om dit via internet te doen, aangezien ik zelf heel zorgvuldig met mijn games om ga. Bovendien zijn bij sommige games het prijsverschil tussen de gebruikte en de nieuwe zo klein (24 euro nieuw, 20 euro gebruikt) dat ik eigenlijk altijd voor de nieuwe ga.

Het enige verbeterpunt wat ik nog wel zie op de website, en wat ik wel redelijk belangrijk vind voor met name nieuwe klanten, is het vinden van informatie over verzending, betaling, etcetera. Het enige waar ik dit hier kon vinden is door helemaal naar beneden te scrollen op de website, en daar staat dan heel klein aangegeven 'Algemene voorwaarden'. Dit was erg onduidelijk, en kan een hinder zijn voor andere klanten die meer willen weten over de winkel.

Ook ben ik in de winkel geweest van Utrecht, en ook dat was goed. Ze hebben een goede stock aan games, alleen mag er wel eens een muziekje of iets afgespeeld worden om de sfeer een beetje hoog te houden. Het personeel daar was beleefd en bereid mij te helpen. Bovendien viel mij hun 'game-corner' op. Waarschijnlijk is dit voor klanten om hun games uit te testen, maar het zag er wel leuk uit. Er stonden banken waar je op kon zitten en een goede grote TV om op uit te testen.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de winkel, en ik kijk zeker eens in de zoveel tijd weer op hun website om te kijken of er weer wat nieuws te vinden is.

Verzending

De verzending verloopt vaak erg goed. Er wordt zich altijd gehouden aan de aangegeven verzendtijd (tenminste bij mijn bestellingen wel) en de producten worden in de seal (indien ik ze nieuw koop) schadeloos geleverd.

De verzendkosten liggen wel ietsjes hoog, namelijk 2,50 per verzending als je gebruik maakt van iDeal (wat ik altijd doe). Deze verzendkosten komen dan te vervallen als je meer dan 75 euro uitgeeft, maar dit doe ik niet vaak.

Producten die voor 16:00 besteld worden, worden diezelfde dag nog verzonden. Dit is opzich een redelijke tijd, alleen kan lastig zijn voor mensen die tot laat moeten studeren of van werk afkomen. Als die iets willen bestellen, moeten zij dus ipv normaal de 1 dag levertijd, rekenen op 2 dagen levertijd. Soms zijn er games die ik graag wil, en 't graag de volgende dag al in huis zou willen hebben. Maar ik moet dus 9 van de 10 keer er 2 dagen op wachten. Dus het zou beter zijn als ze deze tijd ook tot na werktijd van andere mensen kunnen verlengen.
Lees de hele review van Reinout0 Reageer op deze review
Totaal 8.5
4.5 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    ?
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    ?

Review:
Cliff17

26-01-2012
Perfecte levering en zeer goedkoop!

Zeker een aanrader deze webshop!
Lees de hele review van Cliff17 Reageer op deze review
Totaal 10
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    ?
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    ?

Review:
nielsie80

23-08-2011
op zondag besteld, ik krijg maandag een mooi mailtje dat die was verzonden en ik hem binnen een dag zou hebben. zoals ze zeiden vandaag(dinsdag)is die door tnt bezorgd. GOEDE WINKEL!!!!
Lees de hele review van nielsie80 Reageer op deze review
Totaal 10
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    ?
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    10

Review:
Saake

03-08-2011
Als een van de weinige webshops hadden ze het door mij gezochte spel op voorraad, nette prijs ook. Besteld op de website op 31/7, keurig bevestiging ontvangen. Maandag 1/8 verzendbevestiging en dinsdag 2/8 in huis. Lekker snel dus en keurig verpakt! Bereikbaarheid en aftersales niet nodig geweest, dus geen ervaring mee. Volgende keer zeker weer.
Lees de hele review van Saake Reageer op deze review
Totaal 9
5 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    ?
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    ?

Review:
Ramon CR

14-05-2011
games en toebehoren gekocht, goede bereikbaarheid snelle service maar vooral vaak mooie prijzen.. vaak goedkoopste of bijna goedkoopste gebleken na intensief online zoeken
Lees de hele review van Ramon CR Reageer op deze review
Totaal 7.7
4 sterren

  • Website
    7
  • Bereikbaarheid
    8
  • Bestelling en levering
    8
  • After sales
    ?

Review:
Asje2011

24-03-2011
Ik wacht al sinds 9 maart op deze game. Het is nu 24 maart. Een email dat het wat later komt heb ik nog niet ontvangen. Vind ik niet zo best.
Lees de hele review van Asje2011 Reageer op deze review
Totaal 4.5
1 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    ?
  • Bestelling en levering
    1
  • After sales
    ?

Review:
MatthijsGaal

22-01-2011
Nedgame is toch wel een van de betere game speciaal zaken in Nederland. er is veel aanbod zowel in nieuw, 2ehands en retro, bijna alles hebben ze daar. ook aan merchandise zijn ze een van de betere, fysieke game winkels in omgeving. ook hun website is flink op de schop gegaan en is erg goed geworden, strak, modern, overzichtelijk. de aanbiedingen en andere koopjes worden goed en zeer fraai getoond en zo zijn er nog meer voordelen, daarnaast heeft Nedgame ook een actieve twitter waar ze sinds kort soms gratis dingen zoals DLC weggeven, ik zeg, beter dan dit wordt het bijna niet.
de levering gaat altijd vrij snel en loopt geen beschadigingen op. voor de rest is er niks te klagen over Nedgame!
Lees de hele review van MatthijsGaal Reageer op deze review
Totaal 9.5
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    9
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    9

Review:
wiersema440

21-01-2011
Heeft altijd veel mooie games voor een goedkopere prijs dan de andere haal er dus vaak nog even snel iets vandaan. De werknemers hebben ook verstand waar ze over werken en klantvriendelijk
Lees de hele review van wiersema440 Reageer op deze review
Totaal 8.5
4.5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    7
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    9
Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.