Review: TomTom XXL IQ Routes van R. Huisman

R. Huisman
20-11-2010
Heb deze TT XXL een half jaar in bezit en moet zeggen, een miskoop. Erger me iedere dag groen en geel aan dit apparaat. Ik gebruik hem in mijn truck door heel europa heen en vrijwel iedere route stuurt hij mij verkeerd. Probleem is dat je of moet kiezen voor snelste route, of beperkte snelheid waar je bij de TT one dit nog los van elkaar kon kiezen. Voor een truck moet je nl altijd een beperkte snelheid invoeren en de snelste route invoeren. Maar ook al stel ik hem in op snelste route, zal hij mij toch iedere x opweg naar berlijn bij osnabruck binnendoor willen stuuren. En volgens dit apperaat is de snelste route van berlijn naar kampen over bremen, en als je hem laat herberekenen stuurt hij je zelfs over hamburg, terwijl het snelst toch echt gewoon over osnabruck is. Er gaat geen dag voorbij of hij wil mij van de snelweg afstuuren en binnendoor laten rijden om vervolgens een 100 km verderop weer op die zelfde snelweg te laten uitkomen. Het maakt hierbij niet uit of ik mijn TMC aan of uit heb geschakeld en hoe mijn instellingen zijn. Voor mij een totaal onwerkbaar toestel.
3 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
Vorige review [ Review 9 van 26 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
4 sterren