JVC NX-T10E

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 23 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de JVC NX-T10E op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,4

Schrijf een review

Laperanda 04-02-2013
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: JVC NX-T10E

Algemene score

7,0
Hallo Allen,

Ik heb dit apparaat iets meer dan 2 weken, het enige en wellicht grootste probleem annex ongemak en teleurstelling is in mijn situatie dat ie zelf bepaald wanneer ie al dan niet zin heeft om een opgegeven route voor me uit te stippelen. Het duurt wel heel erg lang voordat ie contact heeft met de GPS satelieten (lees 20 - 30 min. en soms de hele rit niet waardoor ik mijn telefoon moet gebruiken als navigatie z.a. afgelopen woensdag weigerde die gewoon me de weg te wijzen vanuit Amstelveen naar huis (Rotterdam)). Dat vind ik het ergste omdat ik hem juist heb laten plaatsen voor het navigeren.
Heeft iemand hier ook last van gehad of ervaring mee, hoe kan dit probleem opgelost worden, moet ik nog een speciale software aanschaving of is die gewoon niet vakkundig geinstalleerd? Ik ben echt ten einde raad en het gevoel van een miskoop bekruipt me nu al na amper twee weken...
Iemand een advies? Is van harte welkom en alvast bedankt!
Met het geluid en beeld ben ik dik tevreden als ik gebruiks gemak.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
skilcom 05-02-2013

Dag Laperanda,

Het lijkt er op dat het toestel niet goed geïnstalleerd is. Eerst eens kijken of de antenne van de GPS goed geplaatst en aangesloten is, en niet afgedekt of afgeschermd is door een metalen of ander geleidend voorwerp. kijk ook eens na of de kabel van de GPS antenne niet gekneld of beschadigd is geraakt. Kijk ook eens na of voedingskabels van b.v. een telefoon e.d. niet storen, verwijder eerst al de andere kabels, en probeer nog eens. Kabels en laadadapters willen namelijk GPS ontvangers nogal eens storen. Daarna het toestel zeker eens opnieuw kalibreren (zie handleiding). Als dat niet helpt zou het kunnen zijn dat de antenne defect is, in dat geval zeker terug gaan naar de installateur.

Mvg.


Eddy.

zado 11-02-2013

Laperanda ! Ik heb deze JVC NT-30 al 2 jr. in mijn bezit , maar laten inbouwen door een echt prof. bedrijf nl. Brian.nl in Zoetermeer. Ga daar eens heen. Mijn NT-30 maakt binnen 5 sec,. verbinding met de sats ! Ook de instelling om onder het rijden te kunnen navigeren hebben ze daar gelijk aangepast, is standaard vlgs mij geblokkeerd, kan alleen stilstaand , erg lastig. Kortom als een prof. dit app. inbouwd dan heb je er een super Navi/Ed. aan. Succes met het oplossen van het ongemak.

Laperanda 13-03-2013

Ok ik snap langzaam de frustratie van mnigen die er niet zo blij mee zijn. Bij mij brengt ie me ook nergens naar toe waar ik moet zijn. Eerst had ik het GPS systeem, maar nu is die goed geplaatst waardoor hij binnen 5 seconden weet waar ik me bevind. Maar op het moment hem een route geef om mij ernaartoe te brengen begint het gedonder... hij slaat gewoon op tilt en wil in bekende routes die ik sinds jaar en dag onderhoud (woon-werk verkeer) alleen maar dat ik moet keren... Is om gek van te worden. En het kalibreren verhaal wat skilcom advieseerd maakt t verschil niet voor mij...al menigen keren gekalibreert. Begin er nu echt spijt van te krijgen terwijl het wel een mooi ding is, goed geleed en beeld geeft, maar daar heb ik m niet voor gekocht: maar voor navigatie!!! Als klap op de vuurpijl heb ik hem ook nog ge-update met het laatst beschikbare update waarvan menigen zeggen dat het een "oude" is, maar ook dat mocht niet helpen.

Reageer

randstadbuddy 09-01-2013
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: JVC NX-T10E

Algemene score

10,0
Ik heb deze JVC een dikke 2 jaar in mijn bezit, helaas betaalde ik er destijds nog 1000 euro voor , terwijl die nu de helft kost. Ik heb er een prima "alleskunner" aan die mij nog nooit heeft teleurgesteld. Bleutooth bellen is zeer gebruikersvriendelijk menu gestuurd in te stellen. De navi werkt supersnel en feilloos, De beatrix stem daar ben ik inmiddels al zo aan gewend dat ik het niet eens meer hoor.
Muziek staat bij mij op SD krt. dat kaartje schuif je aan de achterzijde in het afneembare front, alles feilloos te bedienen vanaf de grote display. Hiervoor had ik een Pioneer die er uit gestolen is omdat deze geen afneembaar font had, dat was pas een rampen ding !! Minutenlange route berekeningen maken, de hele bediening was een grote rommelige niet te snappen chaos, Hulde aan JVC !! een dikke 10 voor deze gebruikersvriendelijke alleskunner !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
skilcom 11-01-2013

@randstadbuddy: ik denk niet dat u de JVC KW-NT30 een dikke 2 jaar in uw bezit kunt hebben. Het toestel zelf werd pas in mei 2011 door JVC op de markt gebracht. Vermoedelijk heeft u de voorloper, de KW-NT3 (E) in uw bezit, dat toestel lijkt op de KW-NT30, maar is toch wat verschillend op gebied van firmware en mogelijkheden. Maar inderdaad, een zeer goed toestel, alleen spijtig van de updatepolitiek van TomTom (TeleAtlas). De nieuwe update van het kaartmateriaal zou wel geschikt zijn voor de KW-NT3 (E), maar niet voor de KW-NT30, waar de kaartsoftware eigenaardig genoeg ook door TomTom voor aangeprezen wordt. Ik heb echter de indruk dat het om dezelfde kaartsoftware gaat als die in mei 2011 reeds in het toestel zat, dus volkomen overbodig voor de KW-NT30, maar wel goed voor de KW-NT3 (E). De Beatrix stem ben ik ondertussen ook al gewoon geworden, en stoort mij niet meer. Voor de rest, op de wat verouderde kaartsoftware na, werkt het toestel inderdaad uitstekend. Ik heb er ook een achteruitrijcamera op staan, de JVC KV-CM20. Was de investering meer dan waard, zeker op mijn pick-up, als de afzetunit er op staat, en het zicht naar achteren beperkt is tot de zijspiegels. Een zeer helder en mooi beeld, zelfs 's nachts.

Reageer

Specificaties

Schermgrootte
6,1 inch
Breedbeeld
Ja
Adresingave
contactpersoon, stad, straat, huisnummer, postcode, telefoonnummer, geografische coördinaten
Route keuzes
5
TMC
Ja
LIVE verkeersinformatie
Nee
Rijbaanbegeleiding
Ja