Review: Garmin Zumo 660 van Sietse B
- Plaats een vraag
- Plaats een review
Sietse B
26-02-2011
Ik heb mijn zumo 660 ruim een jaar. Ik gebruik de zumo op de motor en in de auto. Er zijn een aantal mensen die slechte ervaringen hebben met de zumo 660. Mijn ervaring met de zumo is geweldig. Wat een fantastisch apparaat. Ok er zijn wel gewezen probleempjes met de taal, maar via garmin webupdater is dat geheel verholpen. De zumo herberekend heel snel een route. Ik lees van een meneer die academisch geschoold is, it specialist is en een cursus heeft gevolgd dat het een moeilijk te bedienen apparaat is. Dan heeft u wellicht in de cursus niet opgelet want als u een route rijdt die geprogrammeerd is dan moet u herberekenen uit zetten. Ik hbo'er en vestigingsmanager (dus ook enige kennis) bedien het apparaat met boerenverstand en dat gaat echt helemaal goed. Zakelijk rijd ik van mijn vestiging naar diverse vestigingen/hoofdkantoor van ons bedrijf. Het is geweldig dat ik kan telefoneren en de geluidskwaliteit is goed.
Lane assist werkt feilloos en is een groot gemak. Plaatsen in Duitsland en Frankrijk even zoeken met de postcode dan gaat het helemaal goed.
Kortom zeer tevreden en ga er nog heel veel gebruik van maken.
- Geluidskwaliteit
7 - Beeldkwaliteit