Review: Garmin Zumo 660 van Peter Pan European
- Plaats een vraag
- Plaats een review
Peter Pan European
19-06-2011
Als motorrijder dacht ik een goede keuze gemaakt te hebben met een Zumo 660 met een kaart Europa die ik in april 2010 heb gekocht.
Maar wat blijkt, dit is het meest waardeloze en hoogst adrenaline verhogende apparaat dat ik ooit in handen heb gehad. Om tijdens het gebruik niet helemaal gek te worden zet ik hem zeer regelmatig uit en kijk dan op de kaart en de borden en als ik er bijna ben vraag ik het even. Zoals ik dat vroeger ook deed
In Trento (Italie) ging mijn Garmin Zumo helemaal in de stress. Ben twee maal langs hetzelfde punt gereden en heb hem toe maar weer uit gezet.(Functioneert zeer slecht in Italie)
In Duitsland werden we regelmatig het weiland in gestuurd toen we opzoek waren naar "nuttige punten". Hotels die in mijn Zumo zijn niet gevonden.
Nu na een update alle kaarten kwijt. Als ik nu zoek naar een adres komt de mededeling "geen gegevens beschikbaar" zoek het maar uit wat hiervan nu weer de oorzaak is.
NuMaps Lifetime aangeschaft voor €89,= gooit het apparaat weer alles door elkaar. Jammer van het geld.
Ik denk er hard over om maar weer een gewone TomTom te kopen.
Vroeger ook een gehad heb ik aan mijn zus gegeven. Nu heb ik spijt dat ik dat gedaan heb.
Advies niet kopen dat bespaart je een hoop ergernis.
Ik ben zeer ontevreden
- Geluidskwaliteit