Review: Garmin Zumo 660 van Harnoldavidson

Harnoldavidson
23-10-2010
De Zumo 660 is een (technisch) goed apparaat alleen de software en ook kaartmaterialen zijn (nog steeds) niet zoals het zou moeten zijn, ik heb na een jaar een Lifetime update gekocht (voor het kaartmateriaal)omdat ik dacht dat dat een verbetering zou zijn echter dit is mijn inziens een foutieve gedachte, het geupdate materiaal (juli 2010) laat hier, in Zuid Holland alleen al, nog steeds de oude situatie zien van voor 2010, maximum snelheden en wegen die veranderd zijn worden niet herkend of weergegeven. Dus hoe lang moet
je daar op wachten voor het in orde is. Ook het aangeven van een route die je moet rijden in diverse andere landen is niet up to date de 660 laat je van de route afgaan om vele kilometers verder weer terug te komen op de weg waar je in eerste instantie al op reed. Een kennis heeft een 550 en die heeft toch betere software aan boord voor wat betreft het door de Zumo te laten bereken hoe te rijden,(ik
bedoel niet een gedownloade of zelf gemaakte route),bij het volgen van de kennis met de 550 geeft de 660 konstant aan om van de te volgen weg af te gaan en waarom (bij beide toestellen stond alles hetzelfde ingesteld.)?? Wat betreft de schermverlichting heb ik ook aanmerkingen, in de auto is het 's nachts zelfs op stand 10% te fel, het zou een verbetering zijn als dit traploos ingesteld zou kunnen worden. Ook inderdaad zoals eerder gelezen zou het een verademing zijn als je zelf de kleuren van de schermen kunt aanpassen per item. De laatste firmware die gedownload is laat nu eindelijk wel toe je schermindeling aan te passen zodat je meer informatie (4 info velden) kan laten zien voor wat betreft kompas, te rijden km's, snelheid, hoogtemeter, enz. wat maar je voorkeur is. Het apparaat is goed maar nog steeds niet optimaal te gebruiken.
3.5 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Duurzaamheid
Vorige review [ Review 23 van 37 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
8,3
200 winkelreviews
Thuiswinkel.org
€ 484,00 € 490,75 incl. portokosten Bekijk
Toon de overige aanbiedingen van Dealbird
5 sterren
9,3