Review: Garmin Zumo 660 van Ed56

Ed56
23-01-2011
Ik gebruik de 660 alleen als navigatieapparaat (meestal motor soms auto). Op de motor voor het rijden van routes. In de auto voor het rijden van A naar B. De headset via bedrading aangsloten. Ik maak dus geen gebruik van de MP3-speler en ook niet van de mogelijkheden om mijn mobiele telefoon aan te sluiten.

Ik heb redelijk veel ervaring met het ontwerpen van routes in Mapsource. Ik maak ook geregeld gebruik van Tyre waarna ik de route importeer in Mapsource. Ik rijd zowel eigen gemaakte routes als routes van anderen. Om hier allemaal goed mee om te kunnen gaan heb je wat ervaring nodig. Het is een kwestie van goed lezen in handledingen en op forums over gps-gebruik.

Minpunt:
Het geluid naar mijn Autocom is te zwak. Ik heb dat opgelost door er een versterker tussen te plaatsen. Dat vergt een extra investering, maar het probleem is opgelost. De versterker geeft wel een zachte ruis maar dat is voor mij niet storend.
Pluspunten:
Al het andere in gebruik is een dikke plus. Nog geen last gehad van storingen. Het apparaat is lekker snel en heeft een uitstekend zichtbaar scherm. Het meegeleverde kaartmateriaal is goed. Natuurlijk is op ieder kaartmateriaal wat aan te merken. Ik zal dat hier niet doen. Voor ca € 90 een lifetime update ( dat is voor zolang het apparaat in gebruik is ) is een zacht prijsje. Inmiddels 1 keer het kaartmateriaal geupdated. Geen errors, alles in 1 keer goed.
Conclusie: Ik vind de 660 een uitstekend apparaat en ik zou het zo weer aanschaffen.
4 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
Vorige review [ Review 21 van 37 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
8,3
200 winkelreviews
Thuiswinkel.org
€ 484,00 € 490,75 incl. portokosten Bekijk
Toon de overige aanbiedingen van Dealbird
5 sterren
9,3