Review: Garmin Zumo 660 van bh52
- Plaats een review
bh52
06-12-2011
Update:
Voor hen die ook tobben met het lifetimeupdate programma. Als je de file gmapprom.img van de garmin verwijderd en daarna de mapupdate uitvoerd dan werkt het wel. Het lijkt er op dat het interne geheugen gewoon te krap is om de update uit te kunnen voeren. Helaas is garmin dan niet in staat om het systeem een begrijpelijke melding op het scherm te laten genereren. Bij mij kwam steeds de melding 'error probeer opnieuw' en als het niet lukt bel de service desk. Ik heb die ook gecontact maar die kwamen niet verder dan de standaard procedure, files opsturen alles verwijderen en helemaal opnieuw beginnen. Echte technische kennis is daar helaas ook niet aanwezig, jammer.
Op 03-09-2009 schreef bh52:
vriendelijke groet,
BasSinds vorige week in mijn bezit. Zumo 660 werkt ok alleen na opstarten van communicatie via bluetooth met mijn gsm, nokia n82, liep hij vast. Opstarten lukte niet meer. Helpdesk gebeld en harde reset uitgevoerd. Weer communicatie met gsm opgestart en weer vastlopen. Probleem blijkt dat de sync met de adressen niet goed werkt. Probleem via email voorgelegd aan de helpdesk, reactie helpdesk wij helpen u niet omdat uw serienummer van de zumo660 niet in onze dbase voorkomt. Heel slechte services dus. Heb de zumo gewoon in nederland via internet gekocht, blijkt dus een niet voor nederland uitgegeven seriennummer te hebben. Mag het nu zelf uitzoeken. Op mijn email wordt door Gamin nl niet gereageerd, ook de leverancier reageert niet.
Deze review is door bh52 bijgewerkt. Onderstaande cijfers zijn de meest recente cijfers.
- Geluidskwaliteit
5 - Beeldkwaliteit