Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

NAS

Selecteer alleen:

Informatie over NAS

Een NAS is een (externe) harde schijf die je kunt aansluiten op een computernetwerk. Zo heb je bijvoorbeeld thuis vanaf elk apparaat (pc, laptop, tablet, smartphone) toegang tot alles wat op die netwerkharddisk staat. Handig als je bijvoorbeeld op zolder een film wilt kijken op je laptop, of die leuke vakantiefoto's op je tablet wilt laten zien aan de visite. Wil je een NAS kopen of verschillende netwerkharddisks vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van NAS

Laatste review

ZyXEL NSA-310S

In begin is het een beetje moeilijk om er aan te weinen, tot als je meer bekend geraakt met de toestel. Daan gaat het vlotter en je begrijpt dat deze toestel kost elke cent dat ik er voor heb betaald. Het torrent downloaden is heel praktisch. Ik heb hem ingesteld dat hij alleen snachts downloads wanneer ik slaap en heb geen nut in hoge internet snelheid voor surfen of spellen. Eindelijk alles is een plaats en heb altijd toegang tot alle bestaanden. Films bekijken vanuit mijn TV. Fotos bekijken vanuit mijn tablet. Backupen van al mijn toestellen.
ad-vfitam

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.