SINGER Mercury 8280 - Prijzen vergelijken

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
bol. Plaza
Marketplace
  • Besteld voor: 23:59 geleverd in: 1dag(en)
  • Gratis verzending vanaf € 20,- | 30 Dagen Bedenktijd
€ 149,90 Gratis verzending

Productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Singer Mercury 8280 naaimachine

De Singer Mercury 8280 is een echte allrounder binnen de wereld van naaimachines. Met zijn eenvoudige witte design past de machine in iedere naaikamer. Maar laat u niet misleiden door zijn eenvoudige uiterlijk, deze machine is uitgerust met verschillende functies waarmee u al uw naaiwerk zorgeloos kunt uitvoeren.

Mogelijkheden en bediening

De Singer Mercury 8280 biedt u ruime keuzes voor elk naaiwerk. U heeft in totaal zeven verschillende ingebouwde steken tot uw beschikking, elk met zijn eigen functie. Daarnaast biedt de naaimachine u zeven programma’s aan om uw werk te vereenvoudigen. Deze opties zijn eenvoudig te bedienen via een praktische draaiknop. Een groot voordeel van deze machine is de knoopsgatfunctie. Binnen vier eenvoudige stappen maakt u het perfecte knoopsgat, ideaal voor al uw knoop gerelateerde projecten.

Comfort en gebruiksgemak

Comfort en gebruiksgemak staan bij de Singer Mercury 8280 centraal. Dankzij de vrije arm kunt u eenvoudig aan de slag gaan met het naaien van mouwen, broekspijpen en andere ingewikkelde naaistukken. Daarnaast profiteert u van praktische afmetingen van 360 cm breed, 320 cm hoog en een diepte van slechts 170 cm. De naaimachine neemt daardoor weinig ruimte in beslag en is gemakkelijk op te bergen als hij niet wordt gebruikt. Kortom, de Singer Mercury 8280 is een gebruiksvriendelijke, efficiënte en veelzijdige naaimachine die aan al uw naaibehoeften voldoet. Het is een hoogwaardig apparaat dat naaien eenvoudig en plezierig maakt.
Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.
Prijshistorie inzien?

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.

Registreren Inloggen