Review: Canon PIXMA MP630 van Bryan

Bryan
23-08-2009
Na een paar jaar plezier te hebben gehad van mijn Canon Pixma IP4000 en Canon Lide 20 wilde ik nu toch overstappen op een all in one. Deze apparaten functioneren overigens nog prima.

De redenen om voor een all in one te gaan zijn: kopieren/scannen zonder dat de hele pc daarvoor opgestart moet worden en het neemt minder ruimte op mijn buro.

De keuze is op de MP630 gevallen omdat deze ook de mogelijkheid heeft om op CD/DVD te printen. Het is wel jammer dat de MP630 t.o.v. de MP620 niet over een netwerkverbinding beschikt. De printer staat namelijk op zolder en mijn laptop in de woonkamer. Maar voor dit probleem is ook weer een oplossing. Ik heb 2 Sitecom bluetooth 2.0 adapters voor 100m gekocht (CN-523 en CN-521). Vanaf de laptop print je nu naar de TBP1: port (Toshiba Bluetooth port). Het mooie is dat de status van de printer nu ook gewoon wordt doorgegeven, wat met de meeste printservers niet het geval is.

Het was een leuke bijkomstigheid dat Canon momenteel een Cashback actie van € 30,- heeft op deze printer. Dus al met al een zeer uitgebreide printer voor een mooie prijs.

In mijn beoordeling ben ik dan ook zeer positief. Alleen over de duurzaamheid kan ik nog niet zoveel zeggen omdat ik de printer net een paar dagen heb. Maar gezien mijn goede ervaringen met mijn vorige printer denk ik dat dit ook wel goed zit.

4.5 sterren

• Afdrukkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Duurzaamheid
    ?
Vorige review [ Review 24 van 36 ] Volgende review
Canon PIXMA MP630
Print deze pagina