Sony NWZ-S754 (8 GB) 8 GB

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony NWZ-S754 (8 GB) 8 GB op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

sylky 04-01-2012
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Sony NWZ-S754 (8 GB) 8 GB

Algemene score

7,0
Prachtig design!Ik heb de blauwe en die trekt veel aandacht.
Over het algemeen wel tevreden ware het niet dat de stekker ingang naar de koptelefoon of de boxen nogal kraakt/stoort als je die beweegt. Het allergrootste minpunt is toch wel de geluidsbegrenzing! Ik kan zelfs als het apparaat op zijn 'luidst' staat, mijn omgevingsgeluiden nog goed horen. Ik heb uiteraard de geluidsbegrenzing in het toestel al uitgeschakeld maar het heeft niet gebaat. Het geluid is gewoon zacht. Met het oog op gehoorbeschadiging is het een goede zaak dat de begrenzer aangebracht is maar als consument moet je toch gewoon vrije keuze houden over hoe luid je je muziek wilt kunnen zetten? Dit is niet mogelijk bij deze Sony. Jammer, aangezien mijn oude Sony een geweldig geluid ten gehore geeft en die kan ik gewoon naar wens instellen! Helaas kan ik op die oude Sony 4gb niet al mijn muziek kwijt, vandaar deze nieuwe 8gb Sony. Voor mij nooit meer Sony! Ik ga nu een Phillips bestellen en beslis zelf over het door mij gewenste geluidsniveau.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RonVersteeg 20-06-2011
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Sony NWZ-S754 (8 GB) 8 GB

Algemene score

9,0
Deze speler ziet er gelikt uit, voelt heel degelijk aan en is prettig te bedienen. De "oortjes" zaten aanvankelijk niet zo lekker, zelf niet met de kleinste dopjes. Ik was hier echter vrij snel aan gewend. Ik ben wel vrij lang met de (vele) geluidsinstellingen aan het vogelen geweest voor het een beetje naar mijn zin was. Ik vind het geluid nog altijd iets minder dan mijn oude speler, maar ik beoordeel het desalniettemin als "goed". De dynamiek en nuance in het geluid zijn het net niet helemaal. Waarschijnlijk ben ik een beetje verwend met mijn oude MPIO speler, die overigens bijna driemaal zo duur was. De prijs/kwaliteitsverhouding van deze Sony is daarom zonder meer prima in orde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Partnumber
NWZS754L.CEW
Toelichting partnumber
blauw
Introductie model
2010
Op Kieskeurig sinds
December 2010
Afmetingen (H x B x D)
9,4 x 4,2 x 0,7 cm
EAN
4905524727081
Kleuren
blauw