Review: iAudio S9 (8 GB) van Rinzwind

Rinzwind
29-05-2009
Geweldig apparaat.

Battery life is bijzonder. Sinds Januari in bezit en pas 1x is het ding leeggegaan en dat was omdat ik vergeten was het ding 's-nachts uit te zetten :) Alleen het uploaden van muziek en theme's is al genoeg om mijn S9 weer op te laden! Geweldig.
Ik luister aardig wat muziek maar nog meer radio en kan mijn S9 zeker een week gebruiken voor deze echt leeg zou zijn.

Je kunt je eigen thema maken als je een beetje weet over flash en actionscript. Op diverse fora (onder meer iaudiophile.net) hebben gebruikers de meest wonderlijke creaties gemaakt. Waarbij er 1 absoluut tussen uit steekt: Claw's UCI Hier te vinden: http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=26623 Bijna 200 extra settings die je kunt wijzigen.
En dan hebben we het nog niet gehad over de vele afspeelmogelijkheden en ondersteuning voor id tags met meerdere album art per nummer.

De curve ligt ook nog eens lekker in je hand. Omdat de boven en onderkant dunner zijn valt de s9 lekker stevig in mijn palm. Je moet je best doen om krassen op het scherm te krijgen; bij normaal gebruik (los in de jas bij mij!) in een 1/2 jaar nog niet een putje te bespeuren :)

Nee, ik kan deze iedereen aanraden. 8 Gb kan te weinig zijn voor eenieder maar de 32 Gb komt er aan.

Ik weet maar 1 ding te verzinnen dat niet goed is aan de S9: het gebrek aan een SD slot. Maar dat is dan ook echt alles :)
5 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 11 van 17 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
3.5 sterren