- Review Apple iPod Touch - 3e generatie (8 GB) van Sven de R.
- Naar prijzen
Sven de R.
15-07-2010
Ik (19) heb mijn ipod nu bijna een jaar en heb over alle dingen die ik erop kan eigenlijk geen aanmerking. Het werkt uitstekend.
Maar mijn reden dat ik mij ook onder de vele reviewers op internet voeg is een opmerking over het geluid dat eruit komt.
Ik luister met de sennheiser mx660 en de sennheiser hd555.
Met beide horen ik een mat geluid met nauwelijks zware en hoge tonen maar vooral de middentonen. Ik vind het maar niets.
Ik moet zeggen dat ik een niet eerlijke vergelijking ga maken met het geluid dat door de versterker harmankardon avr347 komt. Maar met dezelfde nummers die ik beluister op de ipod hoor ik op de versterker de bassen en hoge tonen wel. Als je dan weer terug gaat naar het luisteren van dat nummer op de ipod dan valt dat ontzettend tegen.
Ook als ik het nummer vergelijk met het geluid dat uit een Creative Zen X-Fi (van mijn broertje) komt dan klinkt dat nummer warmer omdat er meer detail te horen is met meer lagere en hogere tonen dan op mijn ipod.
Voor die vele euro's heb ik toch een mooi apparaat met meer mogelijkheden dan de concurenten gekocht maar wel met een minder mooi geluid. Ik had deze keus gemaakt omdat internet erop toch wel erg fijn is.
- Geluidskwaliteit
- Mogelijkheden