- Review Apple iPod Touch - 3e generatie (32 GB) van evh1977
- Naar prijzen
evh1977
23-05-2010
Ik heb de Ipod Touch nu een weekje in bezit en ik moet zeggen in 1 woord: Geweldig!
De geluidskwaliteit is goed, zeker met een koptelefoon. ook is het geluid nog in te stellen met de equalizer.
De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. De appstore staat barsyens vol met leuke apps, waarvan veel gratis. Ik zeg wel bijna eindeloos, want niet alle apps zijn bruikbaar voor de Ipod (dit wordt overigens meestal wel vermeld), denk aan apps waar een camera voor nodig is, zoals een barcodescanner. Hiervoor is toch echt een iPhone vereist.
Het bedienen van de Ipod is erg makkelijk. De menustructuur is duidelijk en makkelijk te wijzigen. Alleen het programma iTunes op de PC vergt even wat meer tijd om onder de knie te krijgen, maar met wat oefenen gaat het al wat makkelijker na een week.
De vormgeving is prima. Hij ligt goed in de hand, is lekker licht en behoorlijk plat. Je merkt nauwelijks dat je hem in de broekzak hebt. de "home"knop onderaan in het midden werkt ook zeer makkelijk.
Het is moeilijk iets te zeggen over de degelijkheid na een week, maar dat zal de toekomst uitwijzen. Het enige dat ik kan zeggen is dat de batterijduur wel aan de korte kant is. Zeker bij de wat zwaardere apps. De batterijduur voor muziek luisteren is wel acceptabel.
- Geluidskwaliteit
- Mogelijkheden