Apple iPod Touch - 3e generatie (32 GB)
Apple iPod Touch - 3e generatie (32 GB) reviews & vragen
Pagina 1 van 7
Nick23
Hallo,
ik heb nu een iPod touch 32GB 3e generatie.
als ik alles er af haal dan blijft er overige op staan.
mijn vraag is dan wat is het overige????
groetjes nick
HereIsTom
18-03-2010 - Overige is waarschijnlijk de systeem software.
tinuspw
15-03-2010 -
Kun je via bluetooth een verbinding maken met je teletfoon, zodat je overal toegang hebt tot internet?
b.v.d.
18-03-2010 -
Nee je kan met Bluetooth geen verbinding maken met je telefoon voor Internet.
Via Wi-Fi op de iPod touch kun je gratis Internetten en in de stad zijn genoeg plekken waar Wi-Fi is.
Kijk anders eens naar FON, dan heb je overal gratis Internet; http://fon.oeioei.nl
Jasper1993
13-03-2010 - Maar als ik de 8GB 3e generatie neem, verschilt ie toch niet van de 32/64GB 3e generatie. Of is er nog iets wat een andere versie kan aanduiden?
15-03-2010 -
Groot prijs verschil? Het is maar 90 euro meer voor een 32GB en je hebt dan niet alleen een nieuwe en betere iPod touch, maar ook 4x zoveel opslag!
En op de website van Apple zijn ze niet helemaal eerlijk, want de 8GB is niet nieuw, dit is gewoon een 2G met alleen nieuwe software erop!
Mijn advies is de 32- of 64GB, dan heb je dus een nieuwe en veel snellere iPod touch en als je spelletjes e.d. erop wilt spelen ook genoeg ruimte, want dan is de 8GB zo vol en je kan 'm dan niet meer uitbreiden met meer opslag!
14-03-2010 -
De 32+64 GB versie hebben een krachtiger CPU dan de 8GB versie, vandaar ook het grote prijsverschil. Functioneel zijn ze volgens mij hetzelfde, maar de website van Apple zal meer soelaas bieden denk ik.
Ik heb 33 albums in hoogste kwaliteit en iets van 15 1uurs podcasts er op staan en ik zit nog net onder de 8GB.Met standaard MP3 kwaliteit gaat er aanzienlijk meer op en ik hoor het verschil eigenlijk niet.
Jasper1993
11-03-2010 - Ik overweeg de aankoop van een Ipod touch, maar ik ben benieuwd in hoeverre de 32gb en 64gb beter zijn dan de 8gb. want zoek toch iets low budget achtigs. Ik wil graag wat snel internet en mijn games gwn zonder haperingen kunnen spelen. Heb ik dan genoeg aan de 8gb of moet ik dan echt een 32/64gb kopen?
13-03-2010 -
De 8GB is nog het oude model en de 32- en 64GB zijn de nieuwe modellen en hebben dus ook nieuwe hardware waardoor ze dus ook een stuk sneller zijn dan de 8GB.
Als je echt low budget wil dan werkt de 8GB ook wel, maar wil je een nieuw en snel apparaat dan moet je even door sparen voor de 32- of 64GB.
keetje49
10-03-2010 -
Ik wil de iPod aanschaffen voornamelijk voor muziek en luisterboeken. Sommige gebruikers vinden het geluid ronduit slecht. Wat is nu waar? Is het geluid goed of niet om aan te horen?
En welke is dan voor mij het meest geschikt?
Vermeulen, R
12-03-2010 - De geluidskwaliteit is uitstekend. Ik heb de mijne bij Dixons gehaald, daar was hij het goedkoopst en kon ik voor ik meen twee tientjes eenvoudige Senheiser inEar telefoon kopen. Ik heb er ook een leren etui van Beklin bijgekocht, het is toch een mooi apparaatje, wat je ook mooi wil houden.
12-03-2010 -
Is echt onzin dat het geluid slecht is! Bepaalde mensen zijn gewoon tegen Apple en kraken het daarom bij voorbaat al af.
Het geluid is dus gewoon prima, het kan best zijn dat met bepaalde duurdere oordopjes het geluid nog beter is, maar met de standaard oordopjes die erbij zitten is het echt wel goed en ik heb al verschillende mp3 spelers gehad die veel slechter geluid hadden als de iPod touch.
Je kan met deze iPod touch prima luisterboeken en muziek luisteren, maar dus ook Internetten, spelletjes spelen en films kijken.
King John 1967
11-03-2010 -
Als het puur voor luisterboeken en muziek is heb je méér dan genoeg aan de 8GB versie.
Of het geluid goed is ligt aan jezelf. Zelf hebben wij ook de 8GB versie (en een Nano 3e gen. en een Nano 4e gen.) en wij vinden de geluidskwaliteit gewoon goed.
Maar goed er zullen ongetwijfeld MP3 spelers zijn die beter klinken, net zoals er zullen zijn die slechter klinken.
Ik zou zeggen gewoon kopen die 8GB, je zult er geen spijt van krijgen.
10-03-2010 -
Gewoon een heel goed apparaat maar niet helemaal perfect. Ik gebruik hem voor muziek, internet & mail via WiFi. De geluidskwaliteit met Senheiser inear oortelefoons is ronduid zeer goed. De ervaren geluidskwaleit hangt sterk af van de gebruikte oortelefoons, of liever in ears en hoe goed die in je oor passen.
Opzich werkt internet en mail via WiFi uitstekend. Internetten gaat behoorlijk, vooral wanneer de websites aangepast zijn voor mobiels. Mail werkt ook goed, ik haal moeiteloos KPN, GMail en Hotmail binnen.
Gevonden nadelen:
- Batterij duur alleen in geval bij internetten en mailen, niet bij muziek
- Op het geluids niveau na werkt alles via touch die op slot valt natuurlijk. Even pauzeren met een knopje is er niet bij, dat kan wel eens hinderlijk zijn
Ik geef alles een 9, omdat het allemaal net niet perfect is.
- geluidskwaliteit
9 - mogelijkheden
9 - gebruiksgemak
9 - vormgeving
9 - degelijkheid
- geluidskwaliteit
Wackywim2
08-03-2010 -
Ik zit te twijfelen tussen een iphone en een Ipod touch.
Ik heb geen nieuwe telefoon nodig en mijn abo loopt nog even (1 1/2 jaar).
De reden voor mij om een iphone te kopen is omdat mijn vrouw die spelletjes die er op zitten zo leuk vind. Mijn vraag is dus, kan je alle spelletjes die je op een iphone kan zetten ook op een ipod touch zetten?
Voor het surfen en e-mail onderweg heb ik al een smartphone dus daar heb ik hem niet echt voor nodig. Surfen thuis is natuurlijk wel handig via Wi-fi als ik de ipod touch daar ook voor kan gebruiken.
Alvast bedankt voor de reacties.
09-03-2010 -
De iPhone en de iPod touch zijn precies hetzelfde, alleen kan je dus met de iPhone bellen en zit er een camera op.
De spelletjes en programma's zijn dus voor beide ook hetzelfde.
Als je WiFi hebt kun je met de iPod touch dus ook Internetten.
Twan1976
07-03-2010 -
Hallo,
wat mij op valt is dat mijn beeldscherm van mijn iPod touch heel erg veel vingerafdrukken achter laat is daar niet iets voor?? Bijvoorbeeld een beschermlaag. Want je beeld wordt er niet mooier van verder ben ik erg tevreden over mijn iPod.
HereIsTom
09-03-2010 - Koop van die brilpoetsdoekjes bij de Action, dan is hij zo weer mooi schoon!
Waaazzzzuuuup
06-03-2010 - Ik ben van plan een mp4-speler te kopen en had deze gezien is deze aan te raden? of kan ik beter een andere nemen? alvast bedankt!
HereIsTom
09-03-2010 - Deze iPod touch is zeker aan te raden, je kan er alles mee, zelf Internetten, dus je zal er geen spijt van krijgen!