Review: Apple iPod Classic - 3e generatie (160 GB) van AC1969

AC1969
11-02-2010
Super opslag; met 160 gb kun je nog eens wat haha! Vooral de geluidskwaliteit (via mijn Sennheiser koptelefoon) vind ik fenomenaal. Zoals algemeen bekend is aansluiten van een goede koptelefoon op een mp3 speler dikke kwaliteitswinst van het geluid. Ook uitelijk ziet de iPod er zéér gelikt uit. Hij schijnt wel kras- gevoelig te zijn dus een goede hoes vind ik wel een must. Als je naar de opslagcapaciteit en kwaliteit van de iPod ziet (ook in vergelijking tot de voorgaande- met minder capaciteit- iPods) is de iPod 160 gb ook zeer zeker wel ERRUG scherp geprijsd. Volgens mij krijg je met geen enkele ander speler meer gb's per euro!
Vooraf was ik wat sceptisch over het (beheer)programma iTunes; maar ook het werken hiermee is dusver één groot feest van gebruiksgemak en -genot. Vooral de gratis podcasts zijn een hele leuke extra mogelijkheid. Het enige minpunt(je) vind ik dat je ipv 160gb 'slechts' 148,76gb opslag ter beschikking hebt. Nog steeds heel veel maar 'zomaar' dik 11gb (!) minder opslagcapaciteit vind ik wel veel teveel verschil.
5 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 6 van 9 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
4 sterren
7,6
5 winkelreviews
Naar alle prijzen
Apple iPod Classic - 3e generatie (160 GB)
Print deze pagina