Samsung Galaxy S III mini 8 GB / zwart

Bekijk 1 andere uitvoering

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 20 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S III mini 8 GB / zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,0

Schrijf een review

samsung galaxy s3 mini 22-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Werkt goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik vind het een hele goede telefoon voor als je niet te veel spelletjes speelt. Het heeft wel een klein scherm vergeleken met andere telefoons. en de accu duur gaat na een half jaar achteruit. zoals ik al zij goed voor als je geen spelletjes speelt want ik heb het gevoel dat het helemaal geen 8 gb heeft. De telefoon doet wel wat hij moet doen en ik ben er heel erg blij mee! Deze telefoon loopt niet zo snel vast en dat is heel fijn.

Pluspunten

  • Loopt niet vast
  • Nooit last van internet problemen

Minpunten

  • Accu duur
  • klein scherm
  • weinig gb

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Noor (tiener) 19-03-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Mijn eerste telefoon

Algemene score

6,0
Dit was mijn eerste telefoon en voor een half jaar was ik er best blij mee, tot de batterij slechter werd en ik veel nadelen ontdekte:
De batterij gaat niet lang mee, zelfs als de helderheid zo laag mogelijk staat en ik lichte apps gebruik. Als ik wel zware apps gebruik gaat de telefoon kuren vertonen zoals geluid spelen als de telefoon op stand-by staat. Omdat het een best oude versie is kan ik er weinig op spelen, ook de kwaliteit van de camera is erg slecht. De uitknop ging na een halfjaar raar doen en ik heb er vaak problemen mee. Als ik een game langer dan een half uur speel word mijn telefoon erg heet en moet ik het even uit zetten. Het scherm is negen van de tien keer te klein of reageert niet goed.
er zijn ook wel wat voordelen:
Omdat de telefoon klein is kon ik hem makkelijk meenemen. Het geluid was ook niet slecht , het kon wat luider maar over het algemeen was het goed. Hij voldoet aan alles was een telefoon moet doen en voor een lichte gebruiker of een beginner is ie perfect. Maar ik stap nu over naar een Huawei p8 lite waarvan de prijs weinig verschilt maar veel beter is.(de prijs/kwaliteit ratio is niet goed)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
3G
Mobiel
3G
Fabrikant kleur(en)
zwart
Kleur(en)
zwart
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek