LG Optimus Black zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 43 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG Optimus Black zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

EllyVB 21-10-2013
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: LG Optimus Black zwart

Algemene score

3,0
Ik heb deze smartphone nu ongeveer 2 jaar. Was in het begin al traag, toen kreeg ik een nieuwe sim-kaart. Dat hielp iets, maar de telefoon liep om de haverklap vast. Kon deze ook niet fatsoenlijk updaten, dus heb heel lang android 2.nogiets gehad. Na een half jaar kwam ik erachter hoe ik de telefoon wel kon updaten, naar android 4.nogiets. Nu loopt hij bijna nooit meer vast. Inmiddels start ik hem één keer in de week opnieuw op, omdat hij heel traag wordt en vervolgens allemaal programma's crashen. Ook de aan/uit knop begint het te begeven. Soms moet ik 10x klikken voordat hij reageert. Het enige fijne aan deze telefoon is het uiterlijk/het formaat. Verder koop ik nooit meer een LG!

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

R.review 25-06-2013
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: LG Optimus Black zwart

Algemene score

3,0
K**te telefoon bezorgd alleen maar hoofdpijn. Heb hem 2x opgestuurd omdat de plug voor de headphones niet goed is. Als je de kabel licht beweegt dan valt je muziek uit of gaat hij vanzelf nummers wisselen. Ook is 10x per dag de MICRO SD ontkoppeld. En batterij moet 3x per dag opgeladen worden (gebruik hem helemaal niet intensief)

Ze kunnen er nu misschien wat aan doen maar dan moet ik er wel voor betalen. Hoeveel weten ze niet....

En het ergste is nog, met de geweldige nieuwe android sw zijn bepaalde functies van de telefoon verdwenen, zoals tikken op de zijkant om muziek nummers te wisselen, toetsenbord kan niet meer gedraaid worden en nog veel meer. Drama dus! NIET aan beginnen, zonde van je geld en veel hoofdpijn

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
HSPA
Mobiel
3G
Fabrikant kleur(en)
zwart
Kleur(en)
zwart
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek