Huawei Ascend P2 zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de Huawei Ascend P2 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Claudius van der Maes 04-07-2013
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: Huawei Ascend P2 zwart

Algemene score

9,0
Omdat ik toe was aan een nieuwe mobiel was ik op zoek naar een android toestel met nfc (betalen met toestel en dingen laten besturen/in en uit schakelen van dingen/toestel) en 4G voor de toekomst.
Na enig speurwek kwam ik uit bij huawei ascent P2 en was eigelijk al verkocht.
Omdat ik het merk niet kende was ik sceptisch, ik heb immers bijna alle bekende merken wel gehad en ben dan ook wel een ervaren telefoon gebruiker. Nadat ik las op verschillende websites kwam ik erachter dat HUAWEI complete netwerken leveren voor telecommunicatie van bekende merken, waaronder ook voor de nieuwe 4G-netwerken. ( http://nl.wikipedia.org/wiki/Huawei )
Dat was het moment dat ik dacht HUAWEI word de toekomst en gaat concureren met samsung en iphone.
Inmiddels aantal weken in huis en het is een SUPER ding !!!!! , supersnel internet, na eigen hand instellen, filmpjes super gaaf, geluid is studio-helder, batterij kan makkelik de dag door, tja en dat voor nog geen 400 euro, totaal geen spijt van het geld ! en nogmaals het ding is supersnel met alles, tip : gebruik de Opera clasic browser app om mee te internetten --> supersnel !!!!!

Android 4.1./ 13,0 megapixel / 1.5 GHz quad-core processor / 4G-suppor / NFC module / 13,6 x 6,7 x 0,8 centimeter / downloadsnelheden tot 150 Mbps / 4.7 inches Corning Gorilla Glass 2 / 16 GB, 1 GB RAM / Li-Ion 2420 mAh batterij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Specificaties

Type simkaart
microSIM
Datanetwerk
GSM, 3G, UMTS, 4G
Mobiel
3G, 4G
Fabrikant kleur(en)
zwart
Kleur(en)
zwart
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek