Huawei Ascend G700 wit / (dualsim)

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 19 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei Ascend G700 wit / (dualsim) op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Voordelig01 21-09-2014
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb dit toestel nu ruim een halfjaar en ben nog altijd te verdeden, accu gaat gerust twee dagen mee en alles werkt zoals je zou verwachten.

Ook de dual-sim is zeer groot pluspunt, en een reden waarom ik niet snel meer een ander merk zou aanschaffen. Echt ideaal als je werk en privé gescheiden wilt houden op één toestel.

Het enige waar ik een beetje kritiek op kan geven is de camera, maar deze is bij zover ik weet alle Huawei's niet geweldig.

Helaas al twee keer het scherm vervangen. Maar dit was met elk ander toestel ook gebeurd. Een groot voordeel is dat een compleet beeldscherm plus de behuizing nog geen 30 euro kost.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Eschel 11-09-2014
  • Product paar maanden in bezit

Algemene score

9,0
Ik kan hier heel kort over zijn: dit is een super telefoon! Gekocht voor €200 en met de cashback van €50, heb ik voor €150 een telefoon met quadcore processor, 2GB werkgeheugen, 8Mp camera, etc. die gewoon heel goed werkt in alle opzichten.Hoesjes ervoor vinden is ook geen probleem, maar wel via internet.
Vandaag de cashback eindelijk ontvangen, maar wel met een excuusmail van Huawei omdat het zo lang heeft geduurd.Dat is netjes van Huawei en dat mag ook wel eens gezegd worden.
I phone?? welnee, neem gewoon een H-phone!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Eschel 06-02-2015

Inmiddels iets minder enthousiast en met maar één reden.
Wanneer komt er eindelijk een update??
Misschien is dat de keerzijde van de lage prijs?
Wel iets om rekening mee te houden bij de aanschaf van een nieuwe telefoon; kies je voor een Huawei, dan blijft hij eeuwig zoals je hem hebt gekocht.

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Ja
Datanetwerk
WCDMA
Mobiel
3G, N
Fabrikant kleur(en)
wit
Kleur(en)
wit
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek