Samsung MM-D530D

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung MM-D530D op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Donald Cerpentier 06-07-2012
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: Samsung MM-D530D

Algemene score

6,0
Er wordt in de geluidsspecificaties hoog opgegegeven van het geluid. Maar dat valt bitter tegen. Met het instellen van de radiozenders had ik veel moeite.
Toen het apparaat eenmaal geinstalleerd was, bleek het apparaat een ingebouwde ventilator te hebben. Die maakt zoveel geluid dat je continue ruis ervaart. Ik heb spijt van mijn aankoop voor 120 euro op Amazon. Volgende keer ga ik eerst in de winkel luisteren voor ik iets koop.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Daarspreekjemee 11-05-2012
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Samsung MM-D530D

Algemene score

8,0
Voor 2x80 Watt had ik van het geluidsvolume toch iets meer verwacht, maar slecht is het zeker niet. Het geluid is mooi vol, helder en zuiver. Voor deze prijs krijg je veel waar voor je geld. Inderdaad een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zoals in een eerdere review ook al werd geschreven. Heel mooi strak en tijdloos vormgegeven met een subtiel blauw lichtaccent onder de touch-bedieningsstrip. Afstandsbediening is wat onhandig en onoverzichtelijk door de vele kleine toetsjes. Persoonlijk vind ik de equalizer presets 'Rock' en 'Party' het meest aangename geluid genereren. De koelventilator is me nog niet eens opgevallen, maar ik heb deze microset nog maar pas. Wat mij betreft is dit een goede tot zeer goede koop!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Specificaties

Afmetingen (H x B x D)
9,9 x 23 x 23 cm
EAN
8806071243139
Kleuren
zwart
Type
micro
Componenten
tuner, versterker, cd-speler, dvd-speler
Weergave
CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DivX, JPEG, MP3, WMA
Harde schijf
Nee