Review: Philips MCD909 van Shailes

Shailes
29-07-2009
Super mooi apparaat. Had het niet verwacht. Mooie verlichtingen! Je ziet door het glas de binnenkant van de buizenversterker. Het is mooi oranje verlicht. Zeer indrukwekkend! Er is ook blauwe verlichting aan de zijkanten van de DVD speler en de versterker. Deze gaan aan als je het geluid regelt. Maar gaan weer vanzelf uit. Voor de design in ieder geval een 10! Overigens zit er ook een hele mooie afstandbediening bij.

Wat betreft het geluid! Goed geluid voor dit kaliber speakers. Meer dan verwacht! Vooral de tweeters zijn van zeer goede kwaliteit. Je kunt het geluid heel eenvoudig bijsturen door de bass- en treble functie. Ook zit er een loudness functie op. Hierdoor krijg je meer bass. Ik heb ook een woofer op aangesloten. Op de versterker zit geen RCA aansluiting! Maar ik heb de woofer aangesloten op de speakers aansluiting op de versterker. Hierdoor heb ik nu extra veel bass!
4.5 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Degelijkheid
    ?
Vorige review [ Review 12 van 13 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
5 sterren
9,3
77 winkelreviews
Thuiswinkel.org
Onderstaande tekst is afkomstig van Philips
Deze aanbieder is een erkende verkoper van Philips producten en ontvangt volledige technische ondersteuning van Philips Nederland. De door u gekochte Philips producten vallen onder het service- en garantiebeleid van Philips en worden ondersteund in acties.
€ 679,00 € 686,95 incl. portokosten Bekijk
Naar alle prijzen