Review: Xtreamer Xtreamer van michiel_kromhout

michiel_kromhout
12-10-2010
Ik vind het een wonderschoon apparaatje. Hij speelt alles af, en alle dingen die je wilt zitten erop en meer: onthouden waar je was gebleven, Favourieten, plaatjes tonen van de film-map, een preview als je op een bestand staat. En verder zijn de UPnP, FTP en NAS-services gewoon handig, net als het feit dat je hem met je iPhone kunt besturen. Want het enige nadeeltje vind ik dat je vrij goed moet richten met de afstandsbediening.
Installatie is een eitje, ook als je er naderhand een HDD voor koopt en die erin moet stoppen. Eerst even checken op het lijstje op Xtreamer.net of ie ondersteund wordt en dan heel simpel erin zetten.
Heb hem genomen met wifi-N dongle en die was supermakkelijk via WPS te verbinden met mijn modem. Omdat die ook wifi-N is, heb ik een strakke bandbreedte en kan ik gemakkelijk van mijn PC streamen.
De fan kun je vias het menu uit zetten, wat prima kan zonder interne HD en met HD erin heb ik hem nu op laagste stand en dat hoor je echt niet op 2meter of meer. Het schijnt dat hij dan ook nog steeds helemaal uitkan trouwens.
Al het bovenstaande is misschien heel voor de hand liggens maar je hebt ook apparaten die het wel kunnen maar waarbij het net niet helemaal lekker werkt. Bij deze wel.
Als ze nu nog een firmware maken waarbij je er torrents op kunt draaien, dan is het alles een 10.
5 sterren

• Installatie
  • Mogelijkheden
  • Bedieningsgemak
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 9 van 57 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
4.5 sterren