Sony NSZ-GS7

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony NSZ-GS7 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

ro.es 06-01-2014
  • Product paar maanden in bezit
Geschreven voor: Sony NSZ-GS7

Algemene score

10,0
Ik heb er een Logitech bluetooth K400 toetsenbord bij gekocht met een nano usb adaptor die achter op het deze Sony kan worden aangesloten. Verbinding kwam zo tot stand.

Dat werk nu een stuk makkelijker en sneller als de bijgeleverde afstandbediening. Voor het overige een prima compact apparaat wat niet in de weg staat. Naast Youtube bied Google Play aardig wat films en is iets goedkoper als de meeste video streaming diensten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jer0enb 02-11-2013
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Sony NSZ-GS7

Algemene score

8,0
Ik heb deze mediaspeler onlangs aangeschaft, om mijn oude tv Smart te maken, zo kan ik ook vanuit bed Netflix en Youtube kijken.

De speler werkt op Android 3.2 en heeft een zeer makkelijk te bedienen afstandsbediening. Je kunt de pijltjes toetsen gebruiken of de touchpad zodat je met een muis over het scherm kunt.

De app's vanuit de playstore zijn vrij beperkt dit is erg zonde, maar als je de app's op een usb zet en dan installeert word het aanbod een stuk uitgebreider. Zo werkt de RTL XL app prima en ook NPO Uitzending Gemist werkt zonder problemen. Voor een nieuwe youtube ervaring adviseer ik om via de chrome browser naar www.youtube.com/tv te gaan.

Deze mediaspeler werkt erg vertrouwd net als je android telefoon. En ik raad hem iedereen aan. Tot nu toe geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Specificaties

Afstandsbediening
Ja
Ingebouwde speakers
Nee
Ondersteunde beeldformaten
GIF, PNG, JPEG
Ondersteunde audioformaten
MP3, WMA
Opties
afstandsbediening
Kleur(en)
zwart
Ingebouwde opslagmedia
Nee