Sonos PLAY:5 0 GB

Bekijk 1 andere uitvoering

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 37 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sonos PLAY:5 0 GB op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

DaalRid 25-03-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Instabiel systeem

Geschreven voor: Sonos Play:5

Algemene score

6,0
Circa twee jaar gebruik ik een play 5 en twee kleintjes, de een. Het geluid is prima. De stabiliteit is ronduit slecht. Ik heb ook een bridge gekocht waardoor het altijd goed zou werken; not! Valt regelmatig uit krijg hem soms niet opgestart omdat er geen systeem zou zijn aangesloten. Het is best dure apparatuur en daar verwacht je meer kwaliteit van. Ik zou het niet meer kopen en uitwijken naar een Bose.

Review criteria:

Onvoldoende
MGMackenzie 26-03-2016

Vreemd ... Ik ben namelijk van Bose afgestapt wegens het vlakke geluid, geen dynamiek (Bluetooth). Ik zou toch maar eens kijken hoe je netwerk in elkaar steekt, nu Reeds 4 jaar uiterst tevreden, met de Play1, Play3, Play5, Sub, Bar, en Play Connect voor Elipson 1303 Speakers. Bridge. Heel even het begin last gehad omdat Het kanaal 'te druk was' en Sonos support heeft goede dienst bewezen.

Reageer

Mehmet Dogan 25-12-2015
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Sonos Play:5

Algemene score

5,0
Ontevreden. Continu problemen met netwerk van Sonos. Er is mij verteld dat ik een bridge moest kopen om storingen te voorkomen. Ik heb alleen maar storingen. Snel even muziek opzetten zit er niet bij.

Review criteria:

Voldoende
sateonwheels 27-12-2015

neem even contact op met Sonos Support, in Nederland! Hele kundige, geduldige mensen. Want je hebt echt een Super gaaf product in huis! Inmiddels 4 jaar gebruiker en 3x verhuisd met verschillende providers, en routers. En iedere keer weer was het 'plug and play' voor alle Sonos devices.

Reageer

Specificaties

Afstandsbediening
Nee
Ingebouwde speakers
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA, FLAC, WAV, OGG
Opties
ingebouwde speakers
Internet radio
Ja
Kleur(en)
wit
Ingebouwde opslagmedia
Nee