Review: Popcorn Hour C-200 van bob1010
- Plaats een vraag
- Plaats een review
bob1010
20-02-2010
Nu 3 weken in bezit, beginnen de beperkingen zich te manifesteren.
Al snel begon de irritatie over de afstandbediening flink te groeien, soms werkt het en soms uiterst traag. Soms was het systeem te druk en voerde het systeem de opdrachten later het aantal keren uit wat je had ingedrukt, maar soms ook niet.
In tegenstelling tot de diverse recenties die beweren dat de PCH-c200 alles eet wat je maar naar hem toegooit heb ik dat toch anders ervaren.
Hij houdt niet van VOB files, kan niets met bin, sommige avi’s en wil geen video’s van mijn camcorder afspelen. (standaard DV) Toch wel een flinke (min) score komt me voor.
Op het audio gebied ook teleurstellingen, speelt geen ape files af maar wat veel vervelender is dat op de analoge stereo uitgang er sprake is echte low FI. Geen sprankelend geluid, absoluut geen stereo beeld (sound stage) en geen laag met body.
De PCH-c200 wordt tenslotte als media speler op de markt gebracht dus mag je verwachten dat hij dan ook met redelijke kwaliteit die media zal afspelen waarvoor die gemaakt is.
Ik denk dat de PCH-c200 uiteindelijk uit mijn luister/kijk kamer zal verdwijnen en een roemloos einde in de woonkamer zal vinden waar hij bij festiviteiten de achtergrond muziek zal moeten gaan verzorgen. Toch zonde want het idee is goed en voor letterlijk een paar centen meer had men een stel degelijke DA converters kunnen toepassen en daarmee een evenwichtig product op de markt kunnen brengen.
Nu, meer dan € 500,- later, want ik heb er gelijk een HDD en Blu-ray speler bij gekocht, krijg ik toch het gevoel dat ik net een auto bij een 2ehands autobedrijf heb gekocht van twijfelbare afkomst.
- Installatie
7 - Mogelijkheden