Review: Mede8er MED500X van Zonnet58
- Plaats een vraag
- Plaats een review
Zonnet58
04-11-2010
Een paar dagen geleden aangeschaft omdat mijn PS3 niet alle formaten (bijv. MKV) afspeelt. Het installeren was een makkie (streamen via het netwerk nog niet uitgeprobeerd) en daarna de tips opgevolgd uit de Beginners Guide, welke te vinden is op de Mede8er website. Tot nu toe "eet" hij alle aangeboden formaten.
Ik vind wel dat de weergave van audio en video kwalitatief minder is dan mijn PS3. Bij de afspelen van sommige 5.1 concerten blijft mijn subwoofer uit, terwijl dezelfde file via de PS3 wel deze boombox aan het werk zet. Vreemd! Ik hoor ook duidelijk minder laag in MP3's in vergelijk met mijn PS3 en het hoog klinkt wat blikkeriger, als je snapt wat ik bedoel.
Jammer!
Wat het video betreft denk ik dat het kwaliteitsverschil wordt veroorzaakt doordat de PS3 het SD video kan upscalen. Ik heb ergens op internet gelezen dat hieraan gewerkt wordt (V4?).
Verder mis ik een search engine voor mijn MP3's (>6000) en kan de software hier en daar nog verbeterd worden. De aangekondigde V4 release en de reacties op internet over de support maken van dit apparaat een winner. Aan de top komen is één maar aan de top blijven is een ander verhaal. Als Mede8er zijn AV kwaliteiten kan verbeteren en doorgaat met het luisteren naar de gebruikers, wordt mijn PS3 naast spelcomputer alleen nog als blu-ray speler gebruikt.
- Installatie
10 - Mogelijkheden