Review: Mede8er MED500X van rool69
- Plaats een vraag
- Plaats een review
rool69
17-01-2010
Zo, wat een verademing! Ik heb een driekwart jaar tevergeefs geploeterd met de MvixPVR. Op zich een apparaat met potentie, alleen is het ding echt belabberd instabiel en is de support van een crimineel slecht niveau. Ik heb 'm nog net niet uit het raam geknikkerd, maar dat scheelde niet veel. Gisteren was ik het zat en ben ik overgestapt op de mede8er. Ik stond nog even in dubio omdat ik de opnamefunctionaliteit van de Mvix zou moeten missen. Maar toen ging ik even na wát ik de afgelopen maanden daadwerkelijk heb opgenomen en dat was bijzonder weinig.
De mede8er dus. Wat een opluchting. De interface reageert snel, het ding connect wél fatsoenlijk met mijn server en shares en - niet onbelangrijk - speelt bijna alles wat ik 'm voorschotel. Heb nog wat issues met van Youtube gedownloade flv's maar dat zal wel aan de codec liggen. 1080p films spelen probleemloos over mijn (bedrade) netwerk. De mede8er zit bedraad op mijn router en vandaar loopt weer een kabel naar een fileserver op zolder. Loopt als een trein. Ik heb nog niet alle toeters en bellen uitgeprobeerd maar met wat ik tot nu toe zie ben ik zéér tevreden. Ik zie wat bekende namen op het mede8er forum, volgens mij zijn er meer ontevredenen overgestapt van mvix naar mede8er :-)
- Installatie
8 - Mogelijkheden