Review: Mede8er MED500X van dendekker

dendekker
02-03-2010
-----------Update review, 2-3-2010----------
Zoals beloofd de update met wifi dongle.

Nadat ik de wifi dongle (ik heb trouwens de a.c. ryan 300 n dongle)geinstaleerd had, heb ik eerst de NAS op "aan" gezet in het menu "instellingen".

Dit werkt nu en door alle gevraagde codes in te vullen kan ik nu media van de laptop naar de mede8er streamen of plakken en vise-versa. Op zeer zware bestanden na (BD-rip van 8 gig streamen schokkerig. Aangezien ik nog in de pre-historie leefde en een 54g Router heb, ben ik de week daarna maar ns een 300n router gaan halen. even wat problemen met codes ed toch alles weer aan de praat gekregen. Tot nu toe geen verschil in streamsnelheid. BD- rip streamen gaat nog steeds even schokkerig. en plakken van 700 mb bestand duurt nog steeds 24 minuten. Downloaden op de laptop is echter wel enorm verbeterd. een nadeel is dat mijn internet radio nu niet meer werkt. Een echte aanrader is tversity. dit progamma is een must als je youtube wil kijken op je mede8er.tvixie is ook een aanrader. Ik zag vandaag een a.c. ryan mediaspeler. het doosje en de remote zijn echt identiek op wat kleurtjes na.

binnenkort nieuwe firmware, hopelijk lost dit mijn laatste probleemjes op.

Afspelen van muziek en film is een genot.

-----------1e review, 24-1-2010-----------
Prima mediaspeler,

De mediaspeler gekocht om van het gehannes met de laptop af te zijn.

De kwaliteit van het beeld op lcd tv, en het geluid via reciever is goed. Had het niet zo goed verwacht voor deze prijs (199 euro bij saturn met 500 gb hdd!!!)

Speelt tot nu toe echt alle bestandsformaten af. had echter wat bestanden die niet afspeelden, deze bleken beschadigd te zijn. ik kon ze ook niet op de pc afspelen.

mkv files (blue ray rip) worden afgespeeld op HD kwaliteit en het geluid wat via optical naar de reciever wordt gestuurd is echt DTS.

het gebruiksgemak is prima. De ab voelt wat goedkoop maar werkt prima. bijna alles is te custimizen. full screen picture verzekerd!! de grote en kleur van de ondertiteling, en zelfs syncronisatie (sync werkt overigens niet atijd).

Ik heb geen ervaring met andere mediaspelers, maar deze doet wat ik hoopte.

Nu zet ik nog films van de laptop op de speler via usb.

Vandaag de wifi dongle besteld.
Hiermee gaat alles draadloos (hoop ik)

Zoals ik het begrijp kan ik via wifi films streamen en uploaden naar de speler en andersom.
Waarschijnlijk kan de speler als netwerk hdd werken waardoor ik info via de laptop kan bekijken die op de hdd van mede8er staat.

Als dit werkt is het apparaat echt helemaal top!!!

ik zal een update geven als dit allemaal getest is

aan de negatieve kant:volume control werkt niet altijd via mediaspeler.
4.5 sterren

• Installatie
  • Mogelijkheden
  • Bedieningsgemak
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 34 van 46 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
4.5 sterren