Review: Eminent EM7080 van H langeveld

H langeveld
29-07-2010
Ik heb de Eminent een week in gebruik.
Ik had geen idee wat ik kon verwachten dus na het lezen van vele reviews, tot het besluit gekomen de Eminent aan te schaffen.
Doorslaggevend was voor mij de vijf jaar garantie, beeldkwaliteit, mogelijkheden en de helpdesk.
In één woord een fantastisch apparaat. Ik moest even wennen, maar dat is gebruikelijk bij mij.
De E-sata aansluiting is natuurlijk geweldig, hierdoor is het overzetten van vele giga's aan beeldmateriaal een fluitje van een cent. Maar net zo makkelijk met een normale USB aansluiting. Dat duurt allen wat langer. Het is een complete set met voldoende kabels zodat je gelijk aan de bak kunt.

Inmiddels heb ik het apparaat helemaal onder controle en hij speelt werkelijk alles af.
Wat ik echt helemaal te gek vind is de ondersteuning.
Email die binnen de kortste keren wordt beantwoord met een duidelijk verhaal, je wordt geholpen door deskundige mensen.
Voor de Mac mensen onder ons, dit apparaat werkt perfect met een Mac. Netwerk kabeltje aansluiten, even een vinkje zetten zodat hij praat middels Samba en alles stream je gewoon rechtstreeks van je gedeelde mappen.
Kortom een aanrader.
4.5 sterren

• Installatie
  • Mogelijkheden
  • Bedieningsgemak
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 26 van 36 ] Volgende review
Eminent EM7080
Print deze pagina