Review: AC Ryan Playon!HD Mini van Wes78

Wes78
26-12-2010
Ik heb de AC Ryan!HD mini nu ruim een jaar en ik kan niks anders zeggen dan dat hij mij uitstekend bevalt.
Tuurlijk heb ik ook wel eens bestanden gehad wat niet afgespeeld werd maar dat lag meer aan het bestand zelf dan aan het apparaat. Ik heb gekozen voor de HD mini omdat ik niet het gezoem van de harde schijf wil horen (ik heb gekozen voor een externe 2.5 inch usb gevoedde harde schijf, deze hoor je niet en hoeft ook niet apart aan het stroom, wel heb ik extra externe harde schijven via een usb hub aangesloten maar die staan niet bij het apparaat) Het instellen van het geluid was ook geen probleem en kom je er zelf niet uit dan kom je het wel met behulp van het playon forum op internet, hier kun je heel veel info vinden over instellingen e.d. Ik lees hier ook dingen over slechte beeldkwaliteit, staat bij die personen de video instelling wel op 1080p in het apparaat. Hij geeft op een full hd plasma het beeld haarscherp weer. Hij doet niet onder voor een blu-ray speler al ligt het wel aan de bron (dus hoe is de kwaliteit van het bestand). Een normaal bestand word natuurlijk niet een hd kwaliteit, maar hebt je een hd bestand (bv film) dan gaan je mondhoeken omhoog van genot.

Qua prijs/kwaliteit verhouding vind ik dat hij zijn geld meer dan waard is, als je ziet wat hij allemaal afspeelt vergeleken met andere mediaplayers van deze prijsklasse
4.5 sterren

• Installatie
  • Mogelijkheden
  • Bedieningsgemak
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 29 van 64 ] Volgende review
AC Ryan Playon!HD Mini
Print deze pagina