Ronvm
24-09-2010
Ik heb dit kleine wonder ruim één week binnen en na een heleboel gestoei met de juiste firmware (terwijl ik behoorlijk in deze materie thuis ben) werkt het nog niet zo als ik wil, maar dat kan aan mijn Pioneer VSX-1018 AH receiver liggen. Die twee liggen elkaar waarschijnlijk niet zo. Dolby Digital via de HDMI aansluiting wil nog steeds niet lukken. Dat ligt hoogstwaarschijnlijk aan de firmware, welke jammer genoeg niet al te vaak aangepast wordt door de fabrikant. Gelukkig werkt het wel via de Toslink (Optische) uitgang allemaal goed.
Verder speelt hij alles af wat ik wil, ik ben nog niks tegen gekomen wat hij geweigerd heeft of niet herkende.
Foto's kun je op diverse manieren weergeven wat het aangenaam maakt om naar te kijken, je kunt er zelfs muziek onder zetten.
Muziek gaat perfect alleen als je 'random' af wilt spelen dan betrap ik hem er op dat hij de nummers die al afgespeeld zijn niet onthouden worden en hij ze gerust nog eens afspeelt. Wellicht wordt dat nog wel opgelost in een toekomstige firmware-update.
Al met al zeer de moeite waard, CD's/DVD's/BluRays branden behoort nu tot het verleden.
- Installatie
- Mogelijkheden