Review: AC Ryan Playon!HD Mini van rebeti1980

rebeti1980
21-12-2010
Beste lezer,

Ik vind het een mooi product voor als je de beschikking hebt over een al eerder gevulde harddisk met films. Het gebruik in een windows 7 netwerk is namelijk te traag en het lukt me niet of bestanden te kopiëren, wordt afgebroken met een foutmelding waaruit blijkt dat de PC de bestanden te snel wil wegschrijven voor de AC ryan. Daarnaast is het helaas niet mogelijk om via een pc te downloaden naar de mini vanaf de nieuwsgroepen om de zelfde reden. Dat een apparaat van € 99 traag is snap ik, maar dat het gewoon afbreekt met allerlei foutmeldingen vind ik onacceptabel.

Daarnaast is er gedoe met het geluid. Ik heb een optische kabel gekocht en dat is blijkbaar weggegooid geld met de mini als men niet genoegen wil nemen met beeld via composit. HDMI beeld kan blijkbaar niet samen met optisch geluid, jammer.

Bovenstaande problemen zijn nog tot daar aan toe als het kopiëren van films vanaf een usb stick naar een externe hdd altijd zou lukken, maar het komt regelmatig voor dat ik deze procedure nog moet herhalen wil het op hdd staan.
Ik heb verschillende fw's geprobeerd waaronder de nieuwste beta. Het zou AC ryan sieren wat realistischer te zijn en het produkt mini voor ongeveer de helft van de prijs weg te doen en eerlijk toe te geven dat dit product zich in de alphafase bevindt. Bij de final versie van de mini mag wat mij betreft ook uitzending gemist worden toegevoegd. Sorry, moest dit ff kwijt het voelt nogal vervelend om eerst € 99 uit te geven om er vervolgens achter te komen dat een ION minipc doet wat de mini belooft.

Met vriendelijke groeten,

Simon
3 sterren

• Installatie
  • Mogelijkheden
  • Bedieningsgemak
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 32 van 64 ] Volgende review
AC Ryan Playon!HD Mini
Print deze pagina