Review: AC Ryan Playon!HD Mini van P.Tromp

P.Tromp
25-11-2011
Ik heb de AC Ryan nu een jaar en ik vind het een vreselijk primitief (on)ding; de bediening vind ik vér onder de maat, bovendien is 'ie' bij mij (en bij ál m'n kennissen)al zó vaak 'vastgelopen' dat ik de hoop heb opgegeven dat er ooit nog firmware komt, waar alle bugs uit zijn.
Ik ben onlangs verhuisd en heb nú de computer boven staan en de Ac Ryan en tv beneden:
Ik heb er, in het begin, een draadloze wifi-adapter bij gekocht om bestanden draadloos (van computer naar de Ac Ryan) over te kunnen sturen.
Ik weet zeker dat ik 'alles' goed heb ingesteld op m'n router,computer en op de AC Ryan. Tóch heb je óm de haverklap, als ik bv. m'n computer en de AC Ryan aangezet heb,dat ze géén verbinding met elkaar kunnen maken en dat je de computer,router en/of de AC Ryan 4 of 5 keer aan en uit moet zetten vóordat er verbinding is; wat heb je aan een draadloze verbinding als het niet goed werkt!
Nogmaals....ik weet zeker dat alles goed ingesteld staat.
Welliswaar speelt het ding bijna alle bestanden af,(dat is eigenlijk het énigste pluspunt) maar ik zou 'm beslist niet weer kopen.(en ik was nog wel zo enthousiast in het begin)

een zeer teleurgestelde 'fan'

• Degelijkheid
Reactie:
cas1979
29-11-2011
Ik heb de AC nu ook ongeveer een jaar en ben juist heel tevreden. Ik doe alles bedraad vanaf een NAS en dat werkt perfect (nog nooit uitgevallen en altijd meteen verbinding). Mijn advies; gooi die draadloze adapter in de kliko (dat werkt inderdaad niet met de AC, dit "forum" staat er vol van) en sluit een externe harddisk aan via USB (voor een paar tientjes heb je er een), of kies voor een NAS met cat 5e bedrading (iets duurder) en genieten maar. Ik heb onlangs de nieuwe officiele firmware (5440) er op gezet en dat ziet er gelikt uit en werkt prima.

HD beelden draadloos streamen is erg storingsgevoelig en overigens op geen enkele mediaplayer goed te doen (ik ben er nog geen tegen gekomen). Gewoon nog even bedraad werken...
Reactie:
Petina02
29-11-2011
Jammer dat je teleurgesteld bent is het apparaat. Ik heb het ding nu bijna twee jaar en ik ben zeer tevreden. Hij doet wat ik wil, speelt alles af in goeie kwaliteit.
Via hdmi gaat hij de tv in en een externe harde schijf van 350 gb gaat via de usb erin. Optisch kabeltje in de versterker en hoppa, geweldig beeld en geluid.
Succes met je volgende aankoop.
Vorige review [ Review 3 van 64 ] Volgende review
AC Ryan Playon!HD Mini
Print deze pagina