AC Ryan Playon!HD mini Full HD Network Mediastreamer 0 GB

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 66 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AC Ryan Playon!HD mini Full HD Network Mediastreamer 0 GB op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

AdV-Online 19-01-2014
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

9,0
Ik gebruik de mini eenvoudig en enkel met een usb stick. Heb dus geen ervaringen met een netwerk aansluiting. Heb toen de eerste uitgave gekocht en die had moeite met MP4 bestanden. De firmware update problemen van 2012 had ik ook maar sinds enkele maanden is de firmware update aangepast en draait mijn mini nu feilloos op de software van het tweede type mini. Ook MP4 zijn nu schokvrij te bekijken. Eigenlijk nooit problemen gehad maar ik gebruik 'm dan ook alleen maar om films te kijken. Alle andere opties als internetradio en dergelijke gebruik ik niet. Voor (gedownloade)films kijken wat mij betreft een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jjjjjj 15-07-2012
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

2,0
Hij deed het altijd goed. Ooit een keer nieuwe firmware opgezet, daarna deed ie het niet meer. De oude firmware gedownload en deed het weer. Ik was toch niet helemaal tevreden over de layout van het menu. Je kon slecht zien wat er geselekteerd was. Dus nu maar firmware van huidig jaar, de laatste, gedownload. Voortgangsbalkje kwam.........startte weer op.. en....geen videosignaal. Daarna maar weer één stapje terug gegaan in firmware. Voortgangsbalkje....startte weer op.....geen videosignaal. Ik wordt er helemaal dol van. Heb maar besloten om in het vervolg films te kijken via de laptop. Ik word helemaal dol van dit soort geklooi. Vroeger kocht je een apparaat in de winkel en dat werkte gewoon. Nu met die software......De ac ryan is nu iets platter geworden......dat viel nog niet mee, daarom voor de degelijkheid nog een acht.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Goed
jjjjjj 02-11-2012

Mijn allerlaatste ervaring met dit toestel is te zien op youtube. Zoek naar acryan crash. Tip: als iets goed werkt, download en installeer nooit een andere firmware.

Reageer

Specificaties

Afstandsbediening
Ja
Ingebouwde speakers
Nee
Ondersteunde beeldformaten
BMP, GIF, PNG
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA, WAV, OGG
Opties
afstandsbediening
Internet radio
Ja
Kleur(en)
zwart