Review: AC Ryan Playon!HD van Sjaakie85
- Plaats een review
Sjaakie85
29-01-2012
Hallo,
Normaal post ik nooit een review maar ik lees ze meestal alleen, alleen dit product is ZO SLECHT, dat ik het niet laten kon om deze review te schrijven om andere mensen de kosten te besparen.
Ik heb dit product ruim een jaar geleden gekocht en ben er zeer ontevreden over!
Grootste irritaties:
- Vast lopen van de box.
- Zeer langzaam door het menu navigeren.
- Ondersteunt een aantal media bestanden niet.
- BitTorrent word elke keer vanzelf uitgeschakelt en stopt dus met downloaden.
- Verbinding is hetzelfde als me PC en laptop, maar de download snelheid is veeeeel en veel langzamer om 1 of andere reden. Als me pv 1-3 mb/sec download, download ie op de Playon!HD kast maar met zown 30kb/s
- Amateuristisch menu, werkt voor geen meter en ziet er niet uit. Alhoewel het met de laatste update iets mooier geworde is, vind ik het nog zwaar tegen vallen.
- Update handmatig via USB.... Kom op zeg.. Internet?!?! Automatisch?!?!
- Geen duidelijke productinformatie te vinden van de huidige update. O.a waar je je bestanden kan neerzetten zodat ze gezien worden als je Films, Foto's of Muziek aanklikt.
- Remote control via webbrowser werkt voor geen meter. Helft van de knopjes doet maar iets.
- BitTorrent stopt met downloaden als je het kastje uitzet via de afstandbediening. Dus als je wil downloade, wat zo lekker langzaam gaat, moet je je kastje altijd aan laten staan...
Toen ik het apparaat aanschafte dacht ik dat het aan mij lag, en dat ik er niks van begreep. Maar het is juist het tegenovergestelde. Het ligt aan het apparaat en totaal niet aan mij.
Wil je gewoon films kijken op je nieuwe mooie tv? Haal dan een laptop of draadloos hdmi vanaf je pc, want dit is WAARDELOOS.
Sinds ik het apparaat heb, heb ik al zeker 3 tot 4 nieuwe updates erop gehad, welke faalde tijdens/na installatie en ik 1 tot 5 keer opnieuw moest installeren. Dus ondertussen al zown 15-20x het complete systeem opnieuw geinstalleerd in de hoop dat het beter zou werken, NIET DUS!!!!!!!!!
270 euro weg-ge-gooit!
Ik heb misschien 5 films op dit waardeloze ding gezien.
Maar dit is alleen maar mijn mening... Als ik een media product koop in 1 van de grote media winkels van nederland, verwacht ik toch wel dat het minstens een beetje degelijk is en GOED werkt.
Er zullen vast wel wat pluspunten zijn, maar die zie ik ff niet meer...
- Installatie
1 - Mogelijkheden
1 - Bedieningsgemak
1 - Degelijkheid
AC Ryan Playon!HD mediaspeler - Installatie
Reactie:
only_weekends
20-04-2012 -
Ik ben het helemaal met Sjaakie eens EN had de allereerste serie van de ACRYAN Playon HD.
Je wordt gek van de verschillende upgrades die je eerst achter elkaar erop moet zetten voordat je de laatste nieuwe erop kunt zetten en ook (vooral?) met de eerste serie loopt het gegarandeerd mis. Uit ellende weerkte ik met een oude firmwerk voor NAS (data overzetten via lan) en met een nieuwere voor bittorrent maar dat sloeg gewoon elke 2 uurvast. en ook met afspelen of nieuwe torrent eropzetten regelmatig vastlopen. Maar ja , evenals de Philips koffiezetten met maler, en de fietsen bij bouwsupermarkten, het komt uit China en mag allemaal niks kosten...Stop met klagen, Geef echt geld voor een goed Europeesch product uit en gooi die Chinees de kliko in.
Reactie:
Mc2
30-01-2012 - Ik snap hier dus helemaal niets van. Ik heb dit ding nu denk ik anderhalf jaar en ik loop ermee weg. Toch zonde dat de ervaringen zo wisselend zijn. Ik heb de eerste versie vd de Playon HD, misschien dat daar het verschil in zit, maar dit zou niet moeten mogen. Normaal zijn opvolgers weer sneller, beter etc.
| Vorige review | [ Review 3 van 104 ] | Volgende review |