Review: AC Ryan Playon!HD van Piet Berens

Piet Berens
17-09-2011
Installatie is eenvoudig en de handleiding ondersteund dit, daarna wordt het allemaal wat minder goed.

Afspelen van films in diverse formaten gaat prima.
De torrentclient, het navigatie-menu en de NAS-functie zijn voor mij uitermate teleurstellend.

De AC.Ryan en mijn PC zitten op dezelfde hub, direct aan de modem verbonden. De torrentclient op de AC.Ryan haalt 30-200 kb downloadsnelheden, mijn gewone PC haalt minimaal het dubbele daarvan. Zeker met meerdere torrents werkt 't niet. Ook is het opstarten van een torrent zeer omslachtig. Toen heb ik bedacht mijn downloads maar direct naar de AC.Ryan te sturen vanaf de downloader met PC. De A.C.Ryan gewoon gemapped als drive-letter. Dat werkt altijd een minuut of 10, voordat de NAS dan om vage redenen totaal stopt en het apparaat vastloopt.

Daarnaast heb ik mijn netjes gesorteerde 1,5 TB aan films en TV-series in 't reeds aanwezige mapje 'movies' gegooid, maar ondanks dat het apparaat dikwijls bezig is met 'Scannen' is er maar één manier om bij de bestanden te komen en dat is via de browser. De pregefabriceerde menu's van A.C.Ryan, zoals 'Movies' en 'Music' die bovenaan staan vinden NIETS, en er valt NIETS aan in te stellen, tenzij je programmeur bent.

Dus JA, films afspelen gaat goed, de rest van de functies zijn onvoldoende getest/ in elkaar geflanst.
3 sterren

• Installatie
  • Mogelijkheden
  • Bedieningsgemak
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 17 van 104 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
4.5 sterren