Review: AC Ryan Playon!HD van Mc2

Mc2
25-01-2011
---------Update review, 25-1-2011---------
Ik wil toch even reageren op alle negatieve berichten hieronder. Ik moet toegeven dat de firmware beter kan. Ik gebruik zelf Beta firmware 4318 (al maanden) en die draait gewoon probleemloos. Wat betreft layout vd user-interface, die kan waarschijnlijk mooier (er schijnt een nieuwe aan te komen en is en blijft een kwestie van smaak) maar ook die werkt gewoon. Ondertitels problemen heb ik nog nooit gehad. Dolby Digital en DTS functioneert bij mij ook goed. Optisch aangesloten op mijn versterker. Netwerk draait bij mij ook goed. Bedraad aangesloten op Netgear Gigabitrouter en stream zelfs HD content. Gebruik hem zelfs als NAS. Ik ben het wel eens dat de gebruiksaanwijzing summier is maar ik kon alles makkelijk vinden op het AC Ryan forum. (en nee ik werk nog steeds niet bij AC Ryan maar vindt het jammer dat mensen negatieve ervaring hebben en ik iedere dag weer geniet van dit apparaat. Een beetje kennis van netwerk/pc techniek is wel meegenomen maar je hoeft absoluut geen nerd te zijn.) NB: ik vind de service van AC Ryan top. Ik had een irritant geluid in de ventilator en had volgende dag gratis een nieuwe.

--------2e review, 14-12-2010---------
Gezien de laatste 2 beoordelingen wil ik toch graag reageren. Ik heb het apparaat nu iets langer dan een 1/2 jaar en ik zweer erbij (en nee ik werk niet voor AC Ryan). Ik ben een vent van 42 jaar met gematigde kennis van pc's en netwerken en bij mij draait hij superieur. Nu bezit ik ook een bedraad gigabit-netwerk met een hagelnieuwe Netgear router (ook een topper, zie verder op de site) en draai op firmware 4318. Alles werkt bij mij werkelijk super en kan ook de NAS functie gewoon benaderen vanuit mijn draadloze laptop. Tip: gebruik alle betafirmware 4318, sluit hem bedraad aan, een goede router,kijk op het AC Forum voor netwerkaansluitngen en dan moet het echt lukken. Nogmaals, ik ben geen computernerd en mij lukt het ook.

--------1e review, 15-5-2010---------
Review van een zeer kritische hifi freak. Ik heb de AC Ryan nu 3 maanden en in 1 woord geweldig ! Kale Ryan gekocht en Samsung 2 TB schijf erin geplaatst. Kosten € 240,- via actie Dynabyte. Geluid optisch aangesloten naar 5.1 Marantz Reciever. Super is dat die ook Flac geluidsbestanden speelt. Beeldkwaliteit op mijn Panansonic Plasma is ook super. Zie en hoor geen verschil met mijn Marantz speler en dat zegt wat, dat is een speler van € 1400,-. Alle functies werken dus waar de klagers het over hebben weet ik niet. Je hoeft absoluut geen computernerd te zijn omdat dit apparaat te bedienen, ik ben zelf een veertiger die niet in de IT werkt en ook mijn vrouw kan het apparaat bedienen.

• Installatie
  • Mogelijkheden
  • Bedieningsgemak
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 29 van 104 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
8,6