Review: AC Ryan Playon!HD van martind

martind
22-11-2011
Sinds een paar dagen in bezit. Het gewone installeren was een fluitje van een cent. Kabels erin, instellingen invoeren en het werkt. Ook de films e.d. via mijn pc op de speler zetten (via usb) gaat eenvoudig, al is het niet supersnel. N.a.v. positieve berichten hier over betaware 4318 dit erop gezet; fout: vanaf moment kon de speler nog wel aan, maar verder niets meer. Terugzetten naar oude firmware dus ook niet. Verschillende sites en forums doorgeworsteld, maar zonder resultaat. Uiteindelijk een mailtje naar AC Ryan en precies 5 minuten later al reactie met uitgebreide beschrijving en linkjes naar downloads. De stappen gevolgd en vanaf dat moment draait firmware 4825. Dit laat ik ook lekker zo. Nieuwere firmware schijnt te zwaar te zijn voor deze (verouderde) realtek chip.
Nu wilde ook graag gaan streamen. Dit had nog heel wat voeten in de aarde. Van alles geprobeerd, maar zonder het gewenste resultaat. Zo zag de speler wel de bestanden op mijn mappen die ik wilde delen, maar bleef hij vragen om netwerk ID en wachtwoord. Uiteindelijk (weer) gemaild naar AC Ryan en dezelfde dag reactie met uitgebreide beschrijving. De instellingen waren wat omslachtig (het vraagt wel wat meer dan dat je normaal gesproken moet doen om mappen te delen in een netwerk), maar ook nu werkt het wel. Kortom een zeer tevreden nieuwe gebruiker.

Installatie (8): de basis zeer eenvoudig, wil je er meer uithalen, dan moet je er ook meer voor doen.

Mogelijkheden (9): hij speelt (bijna) alles af. Aanzienlijk meer dan de WD HD TV die ik hiervoor had. Ook menustructuren, zelfs via de stream.

Bedieningsgemak (9): de ab wijst zich vanzelf.

Degelijkheid: hier kan ik nog niets over zeggen, de ondersteuning vanuit AC Ryan vind ik in ieder helemaal top!

• Installatie
  • Mogelijkheden
  • Bedieningsgemak
  • Degelijkheid
Reactie:
mc2
25-11-2011
Reactie op Beta 4318. Ik denk dat deze niet werkt omdat je hoogstwaarschijnlijk de nieuwe HD2 versie hebt. Ik heb de oude en daar is hij perfect voor.
Vorige review [ Review 12 van 104 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
8,6