Review: AC Ryan Playon!HD van had ik maar door gespaard
- Review AC Ryan Playon!HD van had ik maar door gespaard
- Naar prijzen
- Plaats een vraag
- Plaats een review
had ik maar door gespaard
02-11-2011
wat een stom slecht werkend ding
traag
afstand bedienig is bagger
reboot vaak
maakt herrie
weinig tot geen updates
streamt voor geen meter
kan beter je laptop aan tv hangen
- Installatie
1 - Mogelijkheden
1 - Bedieningsgemak
1 - Degelijkheid
AC Ryan Playon!HD mediaspeler - Installatie
ik pik het niet
29-11-2011 -
Dat vind ik nou ook.
Zo'n slecht werkend apparaat zouden ze eigenlijk niet mogen verkopen!
Ik heb 'm een jaar en ik heb eigenlijk, ondanks een paar firmware-updates,het hele jaar door ergernis gehad.(vastlopen,traag,slecht streamen,wifi verbinding regelmatig verbroken en ga zo maar door)
En nu willen ze me vertellen , dat de nieuwste firmware[5440] te 'zwaar'zou zijn voor de Realtec chipset; Mijn apparaat is nog maar een jaar oud!!!
Dit zou toch niet mogen.
Als bv. een tv koopt en nĂ¡ een jaar is ie verouderd, dan ga je terug naar de winkel.
Zijn er niet meer mensen die dat niet willen pikken?
Laat wat van je horen!
edwin2005
08-11-2011 - Voor een deel kan ik het met je eens zijn maar wil dan ook meteen opmerken dat de problemen mogelijk aan de toegepaste firmware zijn te wijten. Ik heb laatst mijn AC Ryan ge-update naar versie v7.4.4.r5440 en heb 'm na een zeer korte periode weer snel teruggezet naar v7.0.6.r3875. Probeer dat eens als eerste voordat je het apparaat zelf veroordeelt ;-)
mc2
04-11-2011 -
Ik heb het apparaat reeds 1 1/2 jaar naar volle tevredenheid. Speelt alles, streamt perfect HD content (bedraad aangesloten), updates zijn er ruim voldoende en maakt helemaal geen herrie.
Dat het apparaat traag is komt denk ik omdat de nieuwe modellen met de laatste firmware worden afgeleverd. Deze is te zwaar voor de chip die in het apparaat zit. Tevens scant de nieuwe firmware steeds de harde schijf naar nieuwe files. Dit kan je uitzetten en dan wordt hij ook al sneller.
Ga terug naar Beta 4318 en hij draait als een tierelier. Deze firmware te vinden op het forum van AC Ryan.
NB: ik werk niet voor AC Ryan.
| Vorige review | [ Review 15 van 104 ] | Volgende review |