Review: Whirlpool JT 379 van Yvan Brunetti
- Plaats een review
Yvan Brunetti
17-08-2011
Update:
Na een tiental dagen was het toestel hersteld. Men had er een nieuwe deur in geplaatst. Dezelfde dag echter vertoonde het toestel weer een haperend gedrag. Tijdens gebruik van de magnetronfunctie viel het toestel regelmatig uit, soms enkele keren binnen een 15tal seconden. Het startte steeds vanzelf weer op maar de timing veranderde dan weer wel, dan weer niet. Bij momenten werkt hij dan wel normaal... We wachten nu nog even af maar vermoeden dat we hem opnieuw zullen moeten binnenbrengen... Het vertrouwen in het toestel zijn we nu wel volledig kwijt. En wederom, de last die hiermee gepaard gaat, en de prijsklasse in overweging genomen.... het mag absoluut niet!!! Geen toestellen van Philips of Whirpool meer voor mij !!!
Op 25-07-2011 schreef Yvan Brunetti:Een half jaartje heeft dit toestel perfect gewerkt. En dan verscheen plots een error signaal op het display, met bijhorend irriterend geluid; " Error 2 Stop Button ". Sindsdien kan je met het toestel niets meer. Bij om het even welke handeling gaat het toestel gewoon weer naar de beginstand en zet zichzelf uit. De deur openen en na een 2 seconden gaat het licht uit. Doet dus gewoon niets meer. Gekocht bij Vanden Borre. Zal hem dus moeten inleveren voor herstelling, ben benieuwd naar de service... Heb al meerdere reviews gelezen over dit apparaat met dezelfde fouten. Voor een toestel in deze prijsklasse is dit eigenlijk onaanvaardbaar.
Deze review is door Yvan Brunetti bijgewerkt. Onderstaande cijfers zijn de meest recente cijfers.
- Mogelijkheden
9 - Gebruiksgemak