Review: Sharp R-969 van reizigster1969

reizigster1969
25-09-2007
Ik vind het een heerlijk apparaat. Hij is lekker ruim en dus makkelijk voor grotere ovengerechten of taarten.
Wel merk ik dat hij iets langere tijd nodig heeft met voorverwarmen en opwarmen in de magnetron, maar dat is een kwestie van wennen. Kortom ik ben zeer tevreden!

• Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Duurzaamheid
    ?
Vorige review [ Review 22 van 25 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
8,7
33 winkelreviews
Onderstaande tekst is afkomstig van Sharp
Sharp Electronics Benelux bv adviseert u om enkel bij geautoriseerde dealers uw aankopen te doen. Dan bent u verzekerd van de aankoop van een origineel Sharp-product. Garanties worden alleen verleend op originele Sharp-producten die bij een geautoriseerde dealer zijn gekocht.
€ 269,00 € 294,00 incl. portokosten Bekijk
8,8