Review: Sharp R-969 van bmonninkhof

bmonninkhof
14-12-2007
Wij hebben deze magnetron nu drie jaar naar volle tevredenheid gebruikt. Helaas moeten verkopen aangezien we nu een keuken hebben met een ingebouwde magnetron.
Nog nooit in de steek gelaten en zelfs na drie jaar is deze ruime veelzijdige magnetron te koop. De prijs is redelijk stevig, maar dan heb je ook wat. De problemen die anderen kennelijk hebben gehad hebben wij nog niet ondervonden met dit juweeltje.
Ja, ik kan niet anders zeggen dan een geweldig apparaat. Als ik dan toch een minpuntje mag melden, dan is dit.... nee gaat niet lukken in mijn geval.
5 sterren

• Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Duurzaamheid
Vorige review [ Review 21 van 25 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
4.5 sterren
8,7
33 winkelreviews
Onderstaande tekst is afkomstig van Sharp
Sharp Electronics Benelux bv adviseert u om enkel bij geautoriseerde dealers uw aankopen te doen. Dan bent u verzekerd van de aankoop van een origineel Sharp-product. Garanties worden alleen verleend op originele Sharp-producten die bij een geautoriseerde dealer zijn gekocht.
€ 269,00 € 294,00 incl. portokosten Bekijk
4.5 sterren