Magnetron vergelijken

(62)

De magnetron is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Toch zijn er veel verschillende soorten magnetrons.

Zo is er bijvoorbeeld de keuze tussen een solomagnetron en een combimagnetron. En wordt het een vrijstaand model of een inbouwmagnetron? Daarnaast zijn ook de samenstelling van je gezin en je kookgewoonten punten die van belang zijn bij het vergelijken van magnetrons. Wil je een magnetron kopen, of verschillende magnetrons vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Samsung MC455TBRCBB - door ploonia

Nu twee weken geprobeerd en ben er uitermate tevreden over. Ten eerste is deze groot genoeg om een ovenschaal te herbergen en de temperatuur daarvan óók vast te houden. De toets snel opwarmen maakt z'n naam meer dan waar ,supersnel is hij dan op temp. Als ik een kritiekpunt zou willen maken is,dat wanneer je de oven of grill hebt gebruikt met de bovenste draaiknop deze bij het opnieuw aanzetten altijd automatisch de magnetron functie wordt uitgevoerd ongeacht de stand van deze draaiknop .Ik zo..

Alle reviews van Samsung MC455TBRCBB
lees meer

Magnetrons Filteren
Vergelijken